ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Πρόβλημα στην εφαρμογή για το κοινωνικό μέρισμα

Πρόβλημα στην εφαρμογή για το κοινωνικό μέρισμα Facebook Twitter
0

Πρόβλημα παρουσιάστηκε στην εφαρμογή του taxisnet, σήμερα πρώτη ημέρα υποβολής των αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα.

Από σήμερα ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος. Οι δικαιούχοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις στη σχετική εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ), η οποία θα τεθεί σήμερα σε λειτουργία.  

Το επίδομα θα αρχίζει από τα 500 ευρώ ανά άτομο και θα φτάνει ή θα υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ για τους πολύτεκνους. Το δικαιούνται χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, μακροχρόνια άνεργοι και ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν κάνει διακοπή εργασιών.

Το όριο του φορολογητέου εισοδήματος είναι στα 6 χιλιάδες ευρώ ενώ το περιουσιακό όριο ορίστηκε σε αντικειμενική αξία ακίνητης περιουσίας έως τις 125.000 ευρώ.

Για τους έγγαμους και τις μονογονεϊκές οικογένειες, τα όρια διαμορφώνονται σε 8.000 ευρώ και 250.000 ευρώ, αντίστοιχα. Το εισοδηματικό κριτήριο και το ύψος του επιδόματος θα αυξάνονται με βάση τον αριθμό των παιδιών.


Στις 9 Μαΐου αναμένεται να λάβουν το εφάπαξ επίδομα των 500 ευρώ ανά άτομο και περίπου 75.000 ένστολοι.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αντώνης Σαμαράς αποχαιρέτησε την κόρη του Λένα: «Πνοή αγάπης που γέμισε τη ζωή μας»

Ελλάδα / Ο Αντώνης Σαμαράς αποχαιρέτησε την κόρη του Λένα: «Πνοή αγάπης που γέμισε τη ζωή μας»

«Τι να πει ένας πατέρας που χάνει το παιδί του, τι να πει μια μητέρα που χάνει το σπλάχνο της, τι να πει ένας αδελφός που χάνει το άλλο του μισό όταν η ψυχή του χάνει τον πιο πιστό της σύντροφο», είπε ο πατέρας της
LIFO NEWSROOM
Κηδεύεται η Λένα Σαμαρά: Στο Α' Νεκροταφείο το τελευταίο αντίο 

Ελλάδα / Κηδεύτηκε η Λένα Σαμαρά: Στο Α' Νεκροταφείο το τελευταίο αντίο 

Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Ανδρουλάκης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ευάγγελος Βενιζέλος, πλήθος κόσμου και πολιτικοί αποχαιρετούν την κόρη του πρώην πρωθυπουργού, που πέθανε αιφνιδιαστικά
LIFO NEWSROOM
Βόλος: Νέες διαμαρτυρίες για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «Crown Iris» με Ισραηλινούς τουρίστες

Ελλάδα / Βόλος: Νέες διαμαρτυρίες για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «Crown Iris» με Ισραηλινούς τουρίστες

Οι διοργανωτές δηλώνουν ότι αντιτίθενται στις πολιτικές του Ισραήλ και καταγγέλλουν πως το πλοίο «μεταφέρει τουρίστες και στρατιώτες του IDF που έχουν εμπλακεί στις επιχειρήσεις στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM