Η Αθήνα είναι η φθηνότερη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα για την περίοδο του Πάσχα

Η Αθήνα είναι η φθηνότερη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα για την περίοδο του Πάσχα Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με τη δημοφιλή μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχείων, η Αθήνα αποτελεί τον φθηνότερο ευρωπαϊκό προορισμό για την περίοδο του Πάσχα.

Η μέση τιμή για διανυκτέρευση στην Αθήνα τις ημέρες του Πάσχα έρχεται στα 80 ευρώ, ενώ στη δεύτερη θέση στη λίστα με τις πιο φθηνές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες βρίσκουμε το Βερολίνο με μέσο κόστος 94 ευρώ.

Η Ρόδος έρχεται δεύτερη στις προτιμήσεις των ξένων τουριστών που θα επισκεφτούν την Ελλάδα με μέση τιμή διανυκτέρευσης μόνο 61 ευρώ.

Οι δύο αυτοί ελληνικοί προορισμοί βρίσκονταν στις δύο πρώτες θέσεις με τις προτιμήσεις των ξένων τουριστών και την αντίστοιχη περίοδο του 2013 και μάλιστα με παρόμοιες τιμές. Το 2013 η μέση τιμή του δίκλινου στην Αθήνα κυμαίνονταν στα 79 ευρώ, ενώ στη Ρόδο κόστιζε 60 ευρώ.

Τη χαμηλότερη τιμή ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς για το Πάσχα, κατέχουν τα Χανιά με μέση τιμή για το δίκλινο στα 58 ευρώ.

Οι Έλληνες που θα επισκεφτούν το εξωτερικό κατά τις διακοπές του Πάσχα προτιμούν τη Ρώμη. Εκεί η μέση τιμή του δίκλινου είναι στα 168 ευρώ. Δεύτερο στις προτιμήσεις των Ελλήνων είναι το Παρίσι, με μέση τιμή στα 177 ευρώ. Στην τρίτη θέση έρχεται το Λονδίνο και ακολουθεί η Κωνσταντινούπολη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΡΑΚΑΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Βενεζουέλα: Η αμερικανική πρεσβεία στο Καράκας ανοίγει ξανά επτά χρόνια μετά το κλείσιμό της

Οι Ηνωμένες Πολιτείες διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις με το Καράκας το 2019, λίγο αφότου έκριναν παράνομη την επανεκλογή του Νικολάς Μαδούρο μετά από εκλογές που θεωρήθηκαν ευρέως ότι αμαυρώθηκαν από νοθεία
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / Νέες απειλές Τραμπ κατά Ιράν: «Θα καταστρέψουμε τις μονάδες ενέργειας» - «Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση» απαντά η Τεχεράνη

«Αυτό που έχει προταθεί είναι μηνύματα που έχουμε λάβει μέσω μεσαζόντων, τα οποία υποδηλώνουν την επιθυμία των ΗΠΑ για διαπραγματεύσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διεθνή / «Ο πρίγκιπας Φίλιππος έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας», σύμφωνα με νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε

Οι αποκαλύψεις που φέρεται να έκανε συγγραφέας, γνωστός κυρίως για βιβλία που αφορούν τη βασιλική οικογένεια - Τι έγραψε για «την τελευταία νύχτα του Φιλίππου»;
THE LIFO TEAM