9 φάλαινες όρκα βρέθηκαν νεκρές στις ακτές της Νέας Ζηλανδίας

9 φάλαινες όρκα βρέθηκαν νεκρές στις ακτές της Νέας Ζηλανδίας Facebook Twitter
0

Εννέα φάλαινες εντοπίστηκαν νεκρές στις ακτές του νησιού South Island στη Νέα Ζηλανδία. Οι φάλαινες φαίνεται ότι εξόκειλαν και πέθαναν, καθιστώντας το περιστατικό ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. 

Η ιδρύτρια της οργάνωσης Orca Research Trust, Ίνγκριντ Βίσερ, δήλωσε στο Fairfax ότι το φαινόμενο του αποκλεισμού αυτών των φαλαινών στις ακτές του νησιού South Island είναι το τρίτο μεγαλύτερο στην ιστορία της Νέας Ζηλανδίας και ενδεχομένως ένα από τα 10 μεγαλύτερα διεθνώς.

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος, οι εννέα φάλαινες ήταν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού που ζει στα ανοικτά της Νέας Ζηλανδίας και αριθμεί όλα και όλα 200 μέλη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Διεθνή / Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, ο Barfield άνοιξε πυρ ενώ στο σκάφος επέβαιναν δύο παιδιά δημοτικού, και σε άλλη, παρουσία περισσότερων από δώδεκα πελατών.
LIFO NEWSROOM
Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Διεθνή / Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός με φωτογράφο, στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Highest 2 Lowest» στις Κάννες
LIFO NEWSROOM