Εργοδότες βάζουν τους εργαζόμενους να υπογράψουν ότι πήραν Δώρο

Εργοδότες βάζουν τους εργαζόμενους να υπογράψουν ότι πήραν Δώρο Facebook Twitter
2

Κατά 25% αυξήθηκαν οι καταγγελίες εργαζομένων  για τη μη χορήγηση του Δώρου Χριστουγέννων από τους εργοδότες τους. Όπως είπε μιλώντας στον Βήμα 99,5 o Γραμματέας Τύπου της ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος καταγράφονται περιπτώσεις όπου επιχειρήσεις ζητούν από το προσωπικό τους είτε να υπογράψουν ότι έχουν λάβει το Δώρο, αν και αυτό δεν τους έχει καταβληθεί, είτε να πληρωθούν σε είδος.

Όπως ανέφερε ο κ. Καραγεωργόπουλος πέρυσι οι αντίστοιχες καταγγελίες (μόνον προς τη ΓΣΕΕ) αφορούσαν 5.000 εργαζομένους ενώ φέτος θα ξεπεράσουν τις 6.250.

Ο Γραμματέας Τύπου της ΓΣΕΕ  επιβεβαίωσε πως υπάρχουν επιχειρήσεις που πιέζουν τους εργαζομένους τους να υπογράψουν ότι έχουν λάβει το Δώρο Χριστουγέννων, παρά το γεγονός ότι δεν τους έχει καταβληθεί. Επίσης τους προσφέρουν αντί Δώρου, δωροεπιταγές ή βενζίνη.

Τέλος, ο κ. Καραγεωργόπουλος αποκάλυψε περίπτωση επιχείρησης εμπορίας αυτοκινήτων που πρότεινε στο προσωπικό να πάρει τα εκθεσιακά αυτοκίνητα αντί του Δώρου Χριστουγέννων.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Βότση

Ελλάδα / Γιώργος Βότσης: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Γιώργο Βότση, στην πολιτική κηδεία που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια