Νεκρός 83χρονος από πυρκαγιά που ξέσπασε από ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα

Νεκρός 83χρονος από πυρκαγιά που ξέσπασε από ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα Facebook Twitter
5

Ένας 83χρονος έχασε την ζωή του, από εισπνοή καπνών, όταν προκλήθηκε φωτιά στο σπίτι του από ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα που το χρησιμοποιύσε για να ζεσταθεί.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, χθες το βράδυ, στο σπίτι ζευγαριού ηλικιωμένων, επί της οδού 9ης Μεραρχίας 3 στη Σπάρτη όταν πήρε φωτιά το θερμαντικό σώμα, η οποία μέσα σε δευτερόλεπτα εξαπλώθηκε στη μοκέτα και πυκνοί καπνοί γέμισαν το σπίτι.

Οι περίοικοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, προσπάθησαν να βοηθήσουν το ηλικιωμένο ζευγάρι και κάλεσαν σε βοήθεια.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα / Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 23:00, άγνωστος τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, στην είσοδο του κτιρίου
LIFO NEWSROOM