No.1

Επικίνδυνα απόβλητα έριχναν στο Βοτανικό

Επικίνδυνα απόβλητα έριχναν στο Βοτανικό Facebook Twitter
0

 

Επικίνδυνα απόβλητα έριχναν στο Βοτανικό Facebook Twitter

Επικίνδυνα απόβλητα έριχνε σε οικόπεδο στο Βοτανικό κύκλωμα, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη.

Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε όταν μετά από καταγγελία, αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Τροχαίας Αττικής εντόπισαν το πρωί της Τετάρτης τρία φορτηγά να εισέρχονται στο οικόπεδο στην οδό Αγ. Πολυκάρπου στον Βοτανικό και να απορρίπτουν απόβλητα.

Συνελήφθησαν οι τρεις οδηγοί, δύο Έλληνες και ένας ομογενής αλλά και ένας ακόμη Έλληνας που διαχειριζόταν τον χώρο και διέθετε το οικόπεδο για την απόθεση των αποβλήτων, έναντι αμοιβής.

Από την αυτοψία που έγινε στο χώρο από κλιμάκιο του υπουργείου Περιβάλλοντος διαπιστώθηκε ότι στο οικόπεδο είχαν αποτεθεί απόβλητα, σε ύψος δύο έως έξι  μέτρων, μεγάλο ποσοστό των οποίων χαρακτηρίζονται ως εν δυνάμει επικίνδυνα, μαζί και με αστικά απόβλητα.

Ενδεικτικά, βρέθηκαν απόβλητα μεταλλουργικά, καταστροφής ή ανακύκλωσης tonner, βαφείου υφασμάτων, πλαστικών μερών ανακυκλωμένων οχημάτων, μεταχειρισμένα ελαστικά οχημάτων, φαρμακευτικά σκευάσματα κλπ.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM