24 ράβδοι χρυσού βρέθηκαν στις τουαλέτες αεροσκάφους στην Ινδία

24 ράβδοι χρυσού βρέθηκαν στις τουαλέτες αεροσκάφους στην Ινδία Facebook Twitter
0

Τις ράβδους χρυσού ανακάλυψαν στο αεροδρόμιο της Καλκούτα υπάλληλοι των συνεργείων που καθάριζαν το αεροσκάφος των Jet Airways μετά από πτήση από την πόλη Πάτνα της Ανατολικής Ινδίας. Πριν από την πόλη Πάτνα το αεροσκάφος είχε κάνει υπερατλαντικές πτήσεις.

Οι ράβδοι βρίσκονταν σε βαλίτσα η οποία είχε κρυφτεί στις τουαλέτες του αεροπλάνου. Το τελευταίο διάστημα οι αρχές της χώρας έχουν ξεκινήσει εκστρατεία καταπολέμησης της λαθραίας μεταφοράς χρυσού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: «Θετική ένδειξη το γεγονός ότι η Ρωσία άρχισε να σκέφτεται τον τερματισμό του πολέμου»

Διεθνή / Ουκρανία: «Θετική ένδειξη το γεγονός ότι η Ρωσία άρχισε να σκέφτεται τον τερματισμό του πολέμου»

"Δεν έχει νόημα να συνεχιστούν οι σκοτωμοί ούτε για μία ημέρα. Αναμένουμε από τη Ρωσία να επιβεβαιώσει την εκεχειρία -πλήρη, με διάρκεια και αξιόπιστη-, ξεκινώντας από αύριο 12 Μαΐου", τόνισε ο Ζελένσκι
LIFO NEWSROOM