On line φροντιστήριο μέσω Skype για τους μαθητές της ακριτικής Τήλου

On line φροντιστήριο μέσω Skype για τους μαθητές της ακριτικής Τήλου Facebook Twitter
1

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας έστειλε εκπροσώπους της στην Τήλο μαζί με φροντιστηριακά βοηθήματα και έναν υπολογιστή για τους 22 μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου του νησιού.

Το πιλοτικό πρόγραμμα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας της ομοσπονδίας για ένα χρόνο προβλέπει την αποστολή σημειώσεων και διαγωνισμάτων στα email των μαθητών ώστε να υπάρχει εξειδίκευση σε κάθε παιδί. Σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες θα γίνεται και σύνδεση μέσω skype με φροντιστήρια από όλη την Ελλάδα για ενισχυτική διδασκαλία εξ αποστάσεως.

Στόχος της ομοσπονδίας, όπως μετέδωσε ο Σκάι, είναι το πρόγραμμα να επεκταθεί και σε άλλα ακριτικά νησιά, όπως οι Λειψοί, το Καστελόριζο και η Κάσος.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM