Παντρεμένη έπαιρνε σύνταξη χηρείας επί 30 χρόνια

Παντρεμένη έπαιρνε σύνταξη χηρείας επί 30 χρόνια Facebook Twitter
1

63χρονη κατηγορείται ότι λάμβανε επί 30 χρόνια σύνταξη χηρείας, ενώ είχε παντρευτεί μετά το θάνατο του συζύγου της.

Η 63χρονη που κατηγορείται τώρα για απάτη κατ' εξακολούθηση σε βάρος του ΙΚΑ, ξεκίνησε να λαμβάνει τη σύνταξη χηρείας στις 29 Δεκεμβρίου 1980. Παντρεύτηκε και πάλι το 1984, όμως το γάμο αυτό δεν τον γνωστοποίησε στο Ίδρυμα με αποτέλεσμα να το ζημιώσει κατά τουλάχιστον 105 χιλιάδες ευρώ, αφού τη σύνταξη την λάμβανε μέχρι σήμερα.

Συνελήφθη την ώρα που πήγαινε να παραλάβει τη σύνταξη της από ταμείο τράπεζας σε περιοχή της Αθήνας.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

Ελλάδα / Τα μέτρα για την παράνομη οπλοκατοχή: «Τέρμα οι τοπικές μαφίες» είπε ο Χρυσοχοΐδης

Μόνιμα το «ελληνικό FBI» στην Κρήτη, τέλος οι μπαλωθιές σε γάμους και βαφτίσεις - «Δεν θα κάνουν κουμάντο οι νταήδες» ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αρκεί που τους κουβαλάνε κάθε χρόνο να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν ξαναπαντρεύτηκαν και τελούν ακόμα εν χηρεία. Ούτε μισό δειγματοληπτικό έλεγχο δεν κάνουν. Φυσικά, δεν υπάρχουν σαφείς οδηγίες για το ποιά υπηρεσία και ποιοι υπάλληλοι πρέπει να κάνουν αυτό τον έλεγχο. Οι αρμόδιοι άσχετοι Υπουργοί και Υφυπουργοί γυρίζουν όλη μέρα εκπομπές και μπουρδολογούν. Οι εγκύκλιοι βγαίνουν στα τυφλά αναπαράγοντας εγκυκλίους της δεκαετίας του 80.