Ζώνη "ελευθέρου εμπορίου" στη Σαγκάη

Ζώνη "ελευθέρου εμπορίου" στη Σαγκάη Facebook Twitter
0

Οι κινεζικές αρχές έκαναν χθες τα εγκαίνια της ζώνης ελεύθερου εμπορίου της Σαγκάης, μια από τις πλέον φιλόδοξες προσπάθειες του Πεκίνου για την απελευθέρωση των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, των επενδύσεων και γενικότερα των εμπορικών συναλλαγών.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, 25 εταιρίες έχουν πάρει έγκριση για να ξεκινήσουν εμπορικές δραστηριότητες στη νέα "ζώνη ελευθέρου εμπορίου". Αναμεσά τους και 11 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων ο υπουργός Εμπορίου της Κίνας, Γκάο Χουτσένγκ δήλωσε πως: "η υιοθέτηση της ζώνης ελεύθερου εμπορίου της Σαγκάης είναι σημαντική κίνηση της Κίνας να εναρμονιστεί με τις νέες τάσεις στην παγκόσμια οικονομία και το εμπόριο".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM