Ισόβια σε καταχραστή των ΕΛΤΑ

Ισόβια σε καταχραστή των ΕΛΤΑ Facebook Twitter
2

Σε ισόβια καταδικάστηκε 38χρονος πρώην κεντρικός διαχειριστής των ΕΛΤΑ Λάρισας, ο οποίος πριν από τρία χρόνια υπεξαίρεσε ποσό 1,4 εκατομμυρίου ευρώ από το χρηματοκιβώτιο και κατέφυγε στη Λατινική Αμερική.

Ο 38χρονος, κατέστρωσε το σχέδιο με υπεξαίρεση του ποσού την Παρασκευή, ώστε το Σαββατοκύριακο που ακολουθούσε να διαφύγει στο εξωτερικό, πριν γίνει αντιληπτή η πράξη του. Το χρηματοκιβώτιο το γέμισε με ρούχα και τα 1,4 εκατομμύρια τα έβαλε σε βαλίτσα.

Η αστυνομική έρευνα, που κράτησε 2,5 μήνες, τελικά εντόπισε τον καταχραστή στο Μοντεβιδέο. Τελικά ο 38χρονος εκδόθηκε στην Ελλάδα.

Ο συνομήλικος συνεργός του καταχραστή, ο οποίος συνελήφθη μαζί του, 2,5 μήνες μετά, στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών, όπως και άλλα δύο άτομα που εμπλέκονταν στην υπόθεση.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Ελλάδα / «Χάθηκε ένας φίλος, σταματήστε τις θεωρίες» - Η ανάρτηση του φίλου του ορειβάτη στη Δράμα

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι δύο άνδρες είχαν φτάσει στην περιοχή για να ξαναδούν το σημείο όπου πριν λίγο καιρό είχε εντοπιστεί συντρίμμι μαχητικού αεροσκάφους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο είχε αναδείξει ο άτυχος ορειβάτης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια