Ισόβια σε καταχραστή των ΕΛΤΑ

Ισόβια σε καταχραστή των ΕΛΤΑ Facebook Twitter
2

Σε ισόβια καταδικάστηκε 38χρονος πρώην κεντρικός διαχειριστής των ΕΛΤΑ Λάρισας, ο οποίος πριν από τρία χρόνια υπεξαίρεσε ποσό 1,4 εκατομμυρίου ευρώ από το χρηματοκιβώτιο και κατέφυγε στη Λατινική Αμερική.

Ο 38χρονος, κατέστρωσε το σχέδιο με υπεξαίρεση του ποσού την Παρασκευή, ώστε το Σαββατοκύριακο που ακολουθούσε να διαφύγει στο εξωτερικό, πριν γίνει αντιληπτή η πράξη του. Το χρηματοκιβώτιο το γέμισε με ρούχα και τα 1,4 εκατομμύρια τα έβαλε σε βαλίτσα.

Η αστυνομική έρευνα, που κράτησε 2,5 μήνες, τελικά εντόπισε τον καταχραστή στο Μοντεβιδέο. Τελικά ο 38χρονος εκδόθηκε στην Ελλάδα.

Ο συνομήλικος συνεργός του καταχραστή, ο οποίος συνελήφθη μαζί του, 2,5 μήνες μετά, στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών, όπως και άλλα δύο άτομα που εμπλέκονταν στην υπόθεση.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια