Κύπρος: Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι

ΚΥΠΡΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ Facebook Twitter
0

Σε συναγερμό παραμένει η Κύπρος, λόγω της -εν εξελίξει- επιχείρησης ΗΠΑ και Ισραήλ στο Ιράν, καθώς ήχησαν εκ νέου οι σειρήνες στο Ακρωτήρι.

Λίγο πριν τις 10:00 σήμερα το πρωί ήχησαν εκ νέου οι σειρήνες, θέτοντας σε συναγερμό το Ακρωτήρι. Χθες ήχησαν δύο φορές, ωστόσο δεν εντοπίστηκε κάποι απειλή, σύμφωνα με τις επίσημες ενημερώσεις από την Κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής ανακοινώθηκαν τρεις επιθέσεις με drone, από τις οποίες η μία ήταν επιτυχημένη αφού χτύπησε την Βρετανική Βάση στο Ακρωτήρι.

Στο μεταξύ, οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στο Ακρωτήρι, έλαβαν μήνυμα για «απειλή ασφάλειας»: «Υπάρχει σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας. Παρακαλείστε να παραμείνετε εντός των οικιών σας και να παραμείνετε στη θέση σας μέχρι νεότερης επίσημης ενημέρωσης. Απομακρυνθείτε από τα παράθυρα και καλυφθείτε πίσω ή κάτω από ανθεκτικά, συμπαγή έπιπλα. Αναμένετε περαιτέρω οδηγίες».

Κύπρος: Κανονικά οι πτήσεις σήμερα από την Πάφο

Όπως έκαναν γνωστά ΜΜΕ από την Κύπρο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με τον επικεφαλής των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (MI6).

Σε ό,τι αφορά στις πτήσεις από την Πάφο, οι νεότερες πληροφορίες διευκρινίζουν πως για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, το διεθνές αεροδρόμιο θα λειτουργήσει κανονικά, χωρίς να καταγράψει καμία ακύρωση στα προγραμματισμένα δρομολόγια. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του philenews στην Πάφο, Ντόρα Χριστοδούλου, όλες οι πτήσεις θα διεξαχθούν κανονικά, τόσο όσον αφορά στις αφίξεις όσο και όσον αφορά στις αναχωρήσεις.

Με πληροφορίες από philenews.com

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ Χ XCHAT

Διεθνή / Έλον Μασκ: Η X λανσάρει το XChat, μία αυτόνομη εφαρμογή μηνυμάτων

Η εφαρμογή περιλαμβάνει λειτουργίες που εστιάζουν στην ιδιωτικότητα, όπως η δυνατότητα απενεργοποίησης των στιγμιότυπων οθόνης και η αποστολή μηνυμάτων που διαγράφονται αυτόματα μέσα σε λίγα λεπτά
THE LIFO TEAM
ΝΑΠΟΛΗ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ

Διεθνή / Νάπολη: Ένοπλοι ληστές κράτησαν 25 ομήρους σε τράπεζα - Διέφυγαν μέσω υπόγειας σήραγγας

Παρόμοια ληστεία είχε σημειωθεί το 2020 σε υποκατάστημα της Crédit Agricole στο Milan, όπου οι δράστες χρησιμοποίησαν επίσης το αποχετευτικό δίκτυο για να αποκτήσουν πρόσβαση και να διαφύγουν
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΝΑΡΚΕΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Τι είδους νάρκες έχει τοποθετήσει το Ιράν στα Στενά του Ορμούζ και πώς θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να τις απομακρύνουν;

Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να ξεκινήσει επιχειρήσεις κατά των ναρκών στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας για το άνοιγμα των Στενών, όμως η αποναρκοθέτηση είναι μια επίπονη και επικίνδυνη διαδικασία
THE LIFO TEAM