LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Μπραντ Πιτ: Σε κεντρική πλατεία της Αθήνας για γυρίσματα σήμερα

ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ΤΑΙΝΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑ Facebook Twitter
Ο Μπραντ Πιτ στα γυρίσματα του «The Riders» / NDP Photo
0

Στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή (6/3) μέρος των γυρισμάτων της ταινίας «The Riders», στην οποία πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός, Μπραντ Πιτ.

Ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται μαζί με την ομάδα παραγωγής από χθες στην Αθήνα, όπου στην πλατεία Κοτζιά, κοντά στην Ομόνοια θα πραγματοποιηθεί μέρος των γυρισμάτων.

Συγκεκριμένα, στον τρίτο όροφο του υπόγειου πάρκινγκ της πλατείας Κοτζιά, θα γυριστεί μία σκηνή από την ταινία «The Riders». Όπως έκανε γνωστό το Action24, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στη 01:00 το μεσημέρι.

Μπραντ Πιτ: Από τη Χαλκίδα στην Αθήνα για τα γυρίσματα της ταινίας

Αξίζει να επισημανθεί πως χθες, Πέμπτη, αναχώρησαν -στις 05:00 το απόγευμα- από τη Χαλκίδα 15 φορτηγά με τον απαραίτητο εξοπλισμό, και έφτασαν στην πρωτεύουσα γύρω στις 09:00 το βράδυ.

Όσον αφορά στα γυρίσματα στην Ύδρα, η πρόσβαση στον χώρο των γυρισμάτων είναι περιορισμένη, με τους δημοσιογράφους και τους επισκέπτες να παρατηρούν από κοντινό σημείο χωρίς να μπορούν να προσεγγίσουν περισσότερο.

Μετά την Ύδρα, η παραγωγή θα συνεχίσει τα γυρίσματα στη Νέα Μάκρη από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου, ολοκληρώνοντας τις απαιτητικές σκηνές της ταινίας.

Πολιτισμός
0

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM
Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Η Catherine Opie παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη έκθεσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη National Portrait Gallery. Το To Be Seen συγκεντρώνει 30 χρόνια δουλειάς και επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ορατότητα και την εκπροσώπηση.
THE LIFO TEAM
Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Διεθνή / Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Ο Harry Styles δήλωσε ότι ο θάνατος του Liam Payne το 2024 τον ώθησε να επανεξετάσει τη ζωή του. Μιλώντας για το νέο του άλμπουμ, αναφέρθηκε στο πένθος, τη δημόσια έκθεση και τον τρόπο που τιμά τη μνήμη του πρώην συνεργάτη του.
THE LIFO TEAM
Να είναι γκέι»: Η Rosalía σχολιάζει με χιούμορ τι την ελκύει στους άντρες

Πολιτισμός / «Να είναι γκέι»: Η Rosalía σχολιάζει με χιούμορ τι την ελκύει στους άντρες

Η Rosalía απάντησε με χιούμορ ότι η ποιότητα που εκτιμά περισσότερο σε έναν άντρα είναι «να είναι γκέι», σε συνέντευξή της στο Spotify. Η ατάκα έγινε viral, ενώ η ίδια μίλησε και για την έλξη πέρα από τα στερεότυπα φύλου.
THE LIFO TEAM