Κόρινθος: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από ομάδα συνομηλίκων του

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΒΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Επεισόδιο βίας ανάμεσα σε ανηλίκους καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Κορίνθου, με έναν 15χρονο μαθητή να καταλήγει τραυματισμένος έπειτα από επίθεση που, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε από ομάδα συνομηλίκων του.

Όπως μεταδίδει το protinewskorinthias, ο 15χρονος δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο, τραυματίστηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε από συγγενείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ένταση φέρεται να ξεκίνησε από προσωπική διαφορά που σχετίζεται με ένα κορίτσι, κάτι που εκτιμάται ότι λειτούργησε ως αφορμή για τη συμπλοκή και την επίθεση.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Αστυνομία, η οποία θα εξετάσει τι ακριβώς συνέβη και θα αποδώσει ευθύνες στους εμπλεκόμενους.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM