Σε βομβαρδιστικό Β-2 με τον Τραμπ ο Νετανιάχου: To AI βίντεο από το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού

ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΤΡΑΜΠ ΒΙΝΤΕΟ ΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟ Facebook Twitter
0

Συγκυβερνήτης σε βομβαρδιστικό Β-2 με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, σε AI βίντεο που δημοσίευσε το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

Ο Νετανιάχου εμφανίζεται στο πιλοτήριο ενός βομβαρδιστικού B-2, ίδιου τύπου με εκείνα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση κατά των ιρανικών πυρηνικών υποδομών, έχοντας στο πλευρό του τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Και οι δύο φορούν μαύρα γυαλιά πιλότου, είναι ντυμένοι με κοστούμια και παρουσιάζονται να πετούν πάνω από μια έρημο, στην οποία διακρίνονται εγκαταστάσεις αδιευκρίνιστης χρήσης, παραπέμποντας εμμέσως στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.

«Προς τη νίκη μας» γράφει το γραφείο Νετανιάχου, βάζοντας το hashtag «έξι μήνες» στο βίντεο που έρχεται περίπου έξι μήνες μετά τους βομβαρδισμούς- κατά τη διάρκεια του πολέμου- των 12 ημερών μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, μετά τους οποίους το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα θεωρείται ότι έχει δεχθεί σημαντικά πλήγματα.

Οι ευχές Τραμπ για τα Χριστούγεννα

Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ με την ευκαιρία των γιορτών του τέλους της χρονιάς ευχήθηκε ευτυχισμένα Χριστούγεννα «σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των αποβρασμάτων της ριζοσπαστικής αριστεράς», αναφερόμενος στους δημοκρατικούς αντιπάλους του, στους οποίους ο ρεπουμπλικάνος φορτώνει την υπαιτιότητα για όλα τα κακά του κόσμου.

«Ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των αποβρασμάτων της ριζοσπαστικής αριστεράς, που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να καταστρέψουν τη χώρα μας, αλλά αποτυγχάνουν εντελώς», ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ μέσω Truth Social.

Οικονομικές δυσχέρειες, κοινωνικές εντάσεις, διεθνείς ένοπλες συρράξεις: για τον Ντόναλντ Τραμπ, φταίχτης είναι πάντα, αναμφίβολα, το δημοκρατικό κόμμα, ιδίως ο προκάτοχός του Τζο Μπάιντεν, για όποια δυσκολία ενσκήπτει στη χώρα του και στον κόσμο γενικότερα.

Με τον χαρακτηρισμό «ριζοσπαστική αριστερά» ο Τραμπ- που περνά τις γιορτές στο Μαρ-α-Λάγκο- αναφέρεται συλλήβδην στους δημοκρατικούς κι όποιον του εναντιώνεται πολιτικά -- ακόμη και προσωπικότητες που χαρακτηρίζονται κεντρώες ή μετριοπαθείς.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

Διεθνή / «Ρωτήστε τον Όμηρο»: Αντιδράσεις στα social μετά την επίθεση Μασκ σε Νόλαν και Νιόνγκο για την Οδύσσεια

Χρήστες στα social επισημαίνουν πως το να επιλέγεις μια «όμορφη μαύρη γυναίκα δεν αντιβαίνει με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή» σε αυτά που γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια
THE LIFO TEAM
«Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

Διεθνή / «Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

«Η σχέση με την Κίνα και με τον πρόεδρο Σι είναι εξαιρετική, και οι δύο καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει έτσι», έγραψε σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM