ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Τι γίνεται όταν το Twitter απενεργοποιεί το λογαριασμό μας;

Τι γίνεται όταν το Twitter απενεργοποιεί το λογαριασμό μας; Facebook Twitter
0
Τι γίνεται όταν το Twitter απενεργοποιεί το λογαριασμό μας; Facebook Twitter

Όταν ένας εθισμένος «twitterer» επιχειρήσει να συνδεθεί στο λογαριασμό του και το σύστημα τον ενημερώνει ότι ο λογαριασμός του έχει απενεργοποιηθεί, τότε το πρώτο πράγμα που μπορεί ενδεχομένως να σκεφτεί είναι ότι κάποιος χάκερ επιχείρησε ή κατάφερε να παραβιάσει το λογαριασμό του.

Το Twitter μπορεί να αναστείλει τη λειτουργία ενός λογαριασμού για πολλούς και διάφορους λόγους που εξηγούνται αναλυτικά εδώ, αλλά οι κυριότεροι είναι το μαζικό και σύντομο follow ή unfollow, καθώς και η αποστολή κακόβουλων συνδέσμων προς τρίτους.


Σε περίπτωση που το μοιραίο έχει ήδη συμβεί και για κάποιο λόγο το Twitter δεν επιτρέπει τη σύνδεση στο λογαριασμό σας, το freeweird, προτείνει μερικές λύσεις που δεν μπορούν όμως να εγγυηθούν την επιστροφή ενός χρήστη στο αχανή κόσμο των διαδικτυακών τιτιβισμάτων.

  1. Ελέγξτε το e-mail που έχετε δηλώσει με τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Το Twitter στέλνει e-mail στους λογαριασμούς που κλείνει, εξηγώντας τους τον λόγο για τον οποίο προχώρησε στην συγκεκριμένη ενέργεια.
  2. Προσπαθήστε να διορθώσετε το πρόβλημα που οδήγησε στην τιμωρία σας. Εάν, για παράδειγμα, χρησιμοποιείτε κάποια υπηρεσία που ακολουθεί αυτόματα χρήστες για λογαριασμό σας σταματήστε τη ή εάν πιστεύετε ότι ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί, αλλάξτε τα στοιχεία σύνδεσης σε όλες τις υπηρεσίες όπου συνδεόσασταν με τους ίδιους κωδικούς.
  3. Επισκεφθείτε το Κέντρο Βοήθειας του Twitter και επιλέξτε το Deactivated account. Εκεί, από τις διαθέσιμες επιλογές κάντε κλικ σε αυτή που λέει “My account has been suspended” και συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, προσπαθώντας να εξηγήσετε όσο το δυνατόν πιο τα βήματα που κάνατε για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα. Συμπληρώστε τα πλήρη στοιχεία σας (πραγματικό όνομα, e-mail, τηλέφωνο) και πατήστε το “Submit”. Εναλλακτικά, εάν για κάποιον λόγο δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παραπάνω φόρμα, μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected], αναφέροντας όλες τις πληροφορίες που αναφέραμε.
  4. Ελέγξτε την κατάσταση του αιτήματός σας στην «λίστα ανοιχτών αιτημάτων». Από εκεί θα μπορείτε να ενημερωθείτε για αλλαγές στην κατάσταση του αιτήματός σας, αλλά και για επιπλέον πληροφορίες που μπορεί να χρειαστεί να στείλετε, εάν σας ζητηθεί.
Τech & Science
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM