«Επιστρέφει! Ο Θεός να μας βοηθήσει…»

«Επιστρέφει! Ο Θεός να μας βοηθήσει…» Facebook Twitter
0

Την επιστροφή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην πολιτική, χλεύασε ο Ρομπέτο Μπενίδι σε τηλεοπτική εκπομπή χθες, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι αυτή ήταν χειρότερη είδηση, ακόμη και από την πρόβλεψη των Μάγιας για την καταστροφή του κόσμου.

"Επιστρέφει. Ο Κύριος να μας βοηθήσει!" , σχολίασε ο ηθοποιός, «είναι σαν ταινία τρόμου, ξαφνικά εκεί που όλα είναι ήρεμα εμφανίζεται ο καρχαρίας, η μούμια, ο Γκοτζίλα».

 

«Δεν έχει τίποτα να χάσει, τα έχει κάνει όλα, όργια, ανίληκες, φοροδιαφυγή» είπε ακόμη ο γνωστός κωμικός καλώντας μάλιστα το Μόντι να ανακοινώσει έστω και ψέματα, ότι θα είναι υποψήφιος, μόνο και μόνο για να σταματήσει τον Σίλβιο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Διεθνή / Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Από την ανάληψη της εξουσίας από τον Τραμπ, στο στόχαστρο βρίσκονται όχι μόνο εγκληματίες αλλά και μετανάστες εργάτες, φοιτητές ακτιβιστές, ακόμη και τουρίστες με ζητήματα βίζας
LIFO NEWSROOM