Γυναικοκτονία στον Βόλο: «Αν με βλέπει να παραδοθεί» - Έκκληση από τον θείο του 40χρονου

Γυναικοκτονία στον Βόλο: «Αν με βλέπει να παραδοθεί» - Έκκληση από τον θείο του 40χρονου Facebook Twitter
Φωτ. από το σημείο της γυναικοκτονίας στον Βόλο / ΑΠΕ - ΜΠΕ
0

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών το τελευταίο εικοσιτετράωρο, για τον εντοπισμό του δράστη της γυναικοκτονίας στον Βόλο.

Ο 40χρονος γυναικοκτόνος, το πρωί της Παρασκευής δολοφόνησε τη 36χρονη σύζυγό του στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμεναν, μπροστά στα μάτια των παιδιών του και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο και τράπηκε σε φυγή.

Έκτοτε η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες οι Αρχές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει δώσει τέλος στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία της 36χρονης, ο δράστης τον Ιούνιο είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει.

Την ίδια ώρα, θείος του 40χρονου μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι στην Αλβανία και απηύθυνε έκκληση προκειμένου ο 40χρονος να παραδοθεί στις Αρχές.

«Να παραδοθεί. Αν είχε ή όχι προβλήματα ψυχικής υγείας, δεν το γνωρίζουμε. Είχε φάκελο και λάμβανε επίδομα αναπηρίας στην Αλβανία. Εάν με βλέπει, να παραδοθεί για να μην ντροπιάσει τα παιδιά του», ανέφερε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας πως δε γνωρίζει τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ελλάδα / Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ο κ. Μητσοτάκης παρέθεσε στίχους του Διονύση Σαββόπουλο από τον Άγγελο - Εξάγγελο, «γιατί αποτελούν ευθύ και δημόσιο λόγο. Πετυχαίνουν να ενώσουν τον ευαίσθητο χώρο της τέχνης με τον πραγματισμό της πολιτικής»
LIFO NEWSROOM
Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

Ελλάδα / Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

«Ίσως οι αφηγήσεις των πρώτων και νεανικών μας χρόνων που προλάβαμε να μοιραστούμε και σε έκαναν να με αποκαλείς την "καινούργια μου παιδική φίλη"», είπε η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας στην κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου
LIFO NEWSROOM