Oasis: «Υπήρχαν μπίρες παντού, γλίστρησε προφανώς» λέει ο πατέρας του άνδρα που έχασε τη ζωή του στη συναυλία

Oasis: «Υπήρχαν μπίρες παντού, γλίστρησε προφανώς» λέει ο πατέρας του άνδρα που έχασε τη ζωή του στη συναυλία Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Ταυτοποιήθηκε ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του από πτώση το περασμένο Σάββατο στη συναυλία του διάσημου συγκροτήματος Oasis στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Ο Λι Κλέιντον (Lee Claydon), κηπουρός στο επάγγελμα από το Μπόρνμουθ, φέρεται να έπεσε από την πάνω κερκίδα του σταδίου κατά τη διάρκεια της συναυλίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο πατέρας του, μιλώντας στον Guardian, δήλωσε πως ο γιος του ήταν «φανατικός» οπαδός του συγκροτήματος και πως ολόκληρη η οικογένεια είναι συγκλονισμένη από τον θάνατό του. Τον περιέγραψε ως έναν «σκληρά εργαζόμενο οικογενειάρχη» που «αγαπούσε το παιδί του».

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που του άρεσε να είναι με την οικογένειά του. Είχε τα πάντα. Είμαι τόσο συντετριμμένος», τόνισε.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ο Λι είχε πάει στη συναυλία με τον αδελφό του και τα ανίψια του και μπορεί να είχε πιει μερικές μπίρες όπως και άλλοι θεατές, δεν είχε κάνει όμως χρήση ναρκωτικών.

«Ο κόσμος έχει πει απαίσια πράγματα, αλλά ήταν απλώς ένα ατύχημα», συνέχισε ο Κλέιντον. «Το μόνο που ξέρω είναι ότι υπήρχαν μπίρες παντού, γλίστρησε προφανώς, δεν ξέρουμε τα υπόλοιπα, υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με τις μπάρες», συμπλήρωσε.

Oasis: «Υπήρχαν μπίρες παντού, γλίστρησε προφανώς» λέει ο πατέρας του άνδρα που έχασε τη ζωή του στη συναυλία Facebook Twitter
O Λι Κλέιντον / Φωτ: Facebook

Έρανος για τη σύντροφο και το παιδί του άνδρα που σκοτώθηκε στη συναυλία των Oasis

Μια σελίδα στην πλατφόρμα GofundMe που δημιουργήθηκε από τον αδελφό 'Αρον για να βοηθήσει τη σύντροφο του Λι, Aμάντα, και τον γιο του, Χάρι, έχει ήδη ξεπεράσει τις 14.800 λίρες.

«Η οικογένειά μας είναι σε σοκ και παλεύει να αντιμετωπίσει αυτή την καταστροφή και την απροσδόκητη απώλεια. Ο Λι ήταν ένας στοργικός οικογενειάρχης που αποτελούσε πρότυπο για τον γιο του ενώ ήταν αγαπητός σε όλη την οικογένεια. Θα μας λείψει πάρα πολύ», έγραψε μεταξύ άλλων ο αδελφός του.

Από την πλευρά της η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου συνεχίζει την έρευνα ενώ απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε το περιστατικό ή έχει υλικό από κινητό τηλέφωνο να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Oasis: Άνδρας έπεσε από κερκίδα του Γουέμπλεϊ

Ο άνδρας πέθανε κατά τη διάρκεια συναυλίας των Oasis το βράδυ του Σαββάτου στο στάδιο Γουέμπλεϊ, σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν σε υπηρεσία στο στάδιο ανταποκρίθηκαν άμεσα, μαζί με το ιατρικό προσωπικό του χώρου και την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου, γύρω στις 10:20 μ.μ.

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Ένας άνδρας – περίπου 40 ετών – βρέθηκε με τραύματα συμβατά με πτώση. Δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του επί τόπου».

Οι Oasis δήλωσαν ότι τα μέλη του συγκροτήματος «είναι σοκαρισμένα και λυπημένα που έμαθαν για τον τραγικό θάνατο ενός θαυμαστή στη συναυλία της προηγούμενης νύχτας».

Εξέφρασαν «ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του».

Σύμφωνα με αναφορές, ο άνδρας έπεσε από το ανώτερο διάζωμα του σταδίου.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συρία: Ο σεκταρισμός και η βία επιστρέφουν υπό την ηγεσία του σουνίτη τζιχαντιστή Αχμέτ αλ Σαράα

Διεθνή / Η πτώση Άσαντ δεν έφερε ενότητα – Ο Σαράα δοκιμάζεται από νέο κύμα βίας

Μετά την πτώση Άσαντ, η Συρία βρίσκεται αντιμέτωπη με νέο κύμα σεκταριστικής βίας - Η ηγεσία του Αχμάντ αλ-Σαράα αμφισβητείται, καθώς οι ελπίδες για ενότητα δίνουν τη θέση τους στον θρησκευτικό διχασμ
LIFO NEWSROOM
Σκάνδαλο με e-υπογραφές στην Τουρκία: Εξέδιδαν δικηγορικά έγγραφα με το πτυχίο νεκρής στους δίδυμους σεισμούς του 2023

Διεθνή / Σκάνδαλο με e-υπογραφές στην Τουρκία: Εξέδιδαν δικηγορικά έγγραφα με πτυχίο νεκρής από τους δίδυμους σεισμούς του 2023

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών της Τουρκίας, αφαίρεσε από το προσωπικό του ιστολόγιο πληροφορίες για τέσσερα πτυχία του
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Η «πιο μισητή γυναίκα της Αυστραλίας» αθωώνεται μετά από 20 χρόνια φυλακής – Αντιδράσεις για την αποζημίωσή της

Διεθνή / Η «πιο μισητή γυναίκα της Αυστραλίας» αθωώθηκε μετά από 20 χρόνια στη φυλακή – Αντιδράσεις για την αποζημίωσή της

Η Kathleen Folbigg καταδικάστηκε για τους θανάτους των παιδιών της αλλά είκοσι χρόνια μετά, αθωώθηκε - Το ποσό της αποζημίωσής της φέρνει αντιδράσεις
LIFO NEWSROOM