Ταϊλάνδη: Αεροσκάφος της Air India κάνει έκτακτη προσγείωση έπειτα από απειλή για βόμβα

Ταϊλάνδη: Αεροσκάφος της Air India κάνει έκτακτη προσγείωση έπειτα από απειλή για βόμβα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Πτήση της αεροπορικής εταιρίας Air India προερχόμενη από το νησί Πουκέτ της Ταϊλάνδης και με προορισμό το Δελχί ζήτησε να κάνει έκτακτη προσγείωση αφού έλαβε απειλή για βόμβα, ανακοίνωσε το αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Και οι 156 επιβάτες της πτήσης AI 379 απομακρύνθηκαν από το αεροπλάνο, όπως προβλέπουν τα σχέδια έκτακτης ανάγκης, δήλωσε αξιωματούχος των Αεροδρομίων της Ταϊλάνδης (AOT).

Το αεροπλάνο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Πουκέτ για την πρωτεύουσα της Ινδίας στις 05:30 ώρα Ελλάδας, αλλά έκανε έναν μεγάλο κύκλο γύρω από τη Θάλασσα Ανταμάν και προσγειώθηκε ξανά στο ταϊλανδέζικο αεροδρόμιο, σύμφωνα με το Flightradar24 που καταγράφει την πορεία των αεροπορικών πτήσεων. Το συμβάν σημειώθηκε έπειτα από τη συντριβή αεροσκάφους της Air India στην Αχμενταμπάντ χθες, Πέμπτη, λίγο μετά την απογείωση, από την οποία έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 240 άνθρωποι.

Τα AOT δεν έδωσαν λεπτομέρειες σχετικά με την απειλή για βόμβα. Η Air India δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλια. Ινδικές αεροπορικές εταιρίες και αεροπλάνα είχαν δεχθεί πολλές απειλές για βόμβα που αποδείχθηκαν φάρσα πέρυσι, με σχεδόν 1.000 τέτοιες απειλές και μηνύματα να έχουν ληφθεί τους πρώτους 10 μήνες, σχεδόν δεκαπλάσιος αριθμός σε σχέση με το 2023.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης του είναι άφαντος, τη στιγμή που οι διαπραγματευτές τον χρειάζονται περισσότερο

Η απουσία του σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ επηρεάζει τις εσωτερικές ισορροπίες στην Τεχεράνη, καθώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται διχασμένη ως προς τη στάση στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΙΚΟΛ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Διεθνή / Ο Νικόλ Πασινιάν δήλωσε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν ανήκε στην Αρμενία

Σε μια απρόσμενη παραδοχή, ο Αρμένιος πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν αποτελούσε έδαφος της Αρμενίας και ότι η προσπάθεια για την κατάκτησή του ήταν «ένα μοιραίο λάθος»
THE LIFO TEAM
Μπορείς να παραγγείλεις Diet Coke ή να βομβαρδίσεις το Ιράν: το νέο αντι-Trump arcade στο National Mall

Διεθνή / Να παραγγείλεις αναψυκτικό ή να βομβαρδίσεις το Ιράν; Το νέο αντι-Tραμπ παιχνίδι στην Ουάσινγκτον

Η Secret Handshake, η ανώνυμη ομάδα πίσω από τα σατιρικά γλυπτά του Τραμπ με τον Τζέφρι Έπσταϊν, επέστρεψε στο National Mall με ένα κανονικό arcade παιχνίδι για τον πόλεμο με το Ιράν. Το Operation Epic Furious σατιρίζει μια κυβέρνηση που, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, παρουσιάζει τη στρατιωτική βία σαν πολεμικό trailer από το Call of Duty.
THE LIFO TEAM