Μαλαισία: Τουλάχιστον 15 νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείου με IX

Μαλαισία: Τουλάχιστον 15 νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείου με IX Facebook Twitter
Φωτογραφία: Malaysia Gazette
0

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν σε σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου που μετέφερε φοιτητές και IX, σε αυτοκινητόδρομο στο βόρειο τμήμα της Μαλαισίας, κοντά στα σύνορα με την Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων Bernama, 13 άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ δύο ακόμη υπέκυψαν στα τραύματά τους μετά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Όπως ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, το λεωφορείο ανατράπηκε και το IX κατέληξε σε χαντάκι. «Μερικοί επιβάτες κατάφεραν να απεγκλωβιστούν μόνοι τους, άλλοι εκσφενδονίστηκαν από τα οχήματα, ενώ αρκετοί παρέμειναν παγιδευμένοι στα συντρίμμια», ανέφεραν οι διασώστες.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το λεωφορείο μετέφερε 44 επιβάτες, εκ των οποίων οι 42 φοιτητές.

Οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, με τα σωστικά συνεργεία να χρησιμοποιούν ειδικό εξοπλισμό για να απομακρύνουν επιζώντες από τις παραμορφωμένες λαμαρίνες του λεωφορείου.

Η Μαλαισία καταγράφει υψηλά ποσοστά τροχαίων ατυχημάτων, με στατιστικά στοιχεία να δείχνουν ότι ένας άνθρωπος χάνει τη ζωή του στους δρόμους της χώρας κάθε δύο ώρες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ

Διεθνή / Ο Τραμπ ξεκινά εκστρατεία καταστολής της «απάτης» στις πολιτείες των Δημοκρατικών

Συλλήψεις στην Καλιφόρνια - Ο Τραμπ όρισε υπεύθυνο της εκστρατείας τον αντιπρόεδρό του δηλώνοντας πως ο νέος ρόλος του θα είναι «καθοριστικός για το πόσο σπουδαίο θα είναι το μέλλον της χώρας μας»
THE LIFO TEAM
ΠΑΠΑΣ ΛΕΟΝΤΑΣ ΠΑΣΧΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ

Διεθνή / Πρώτο Πάσχα για τον Πάπα Λέων: Τι πιστεύουν οι καθολικοί για τον νέο ποντίφικα ένα χρόνο μετά

Κάποιοι θεωρούν ότι θα έπρεπε να παίρνει πιο ξεκάθαρη θέση σε παγκόσμιες συγκρούσεις, ενώ άλλοι εκτιμούν τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο ασκεί την επιρροή του
THE LIFO TEAM