Eurovision 2025: Οι χώρες και η σειρά εμφάνισής τους στους δύο Ημιτελικούς

Eurovision 2025: Οι χώρες και η σειρά εμφάνισής τους στους δύο Ημιτελικούς Facebook Twitter
Φωτ. Klavdia στις πρόβες για τη Eurovision 2025 / ΕΡΤ
0

Ξεκινούν από αύριο οι ημιτελικοί της Eurovision 2025, με τις συμμετέχουσες χώρες - ανάμεσά τους και την Ελλάδα - να διεκδικούν μια θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Το ενδιαφέρον του πιστού κοινού της Eurovision 2025 κορυφώνεται, καθώς πλέον οι εκπρόσωποι των χωρών που συμμετέχουν σε αυτή τη μουσική γιορτή, βρίσκονται στην τελική ευθεία για τον διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός αυτή τη χρονιά επιστρέφει με έντονο ανταγωνισμό, εντυπωσιακές παραγωγές αλλά και υψηλές προσδοκίες για τις εμφανίσεις, με την Κύπρο και τον Theo Evan να εμφανίζονται στον Α' Ημιτελικό και την Ελλάδα με την Klavdia και την «Αστερομάτα» στον Β'.

Ο Α’ Ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Μαΐου, στις 22:00 το βράδυ και σε αυτόν θα εμφανιστούν με τη σειρά, Πολωνία, Σλοβενία, Εσθονία, Ισπανία, Ουκρανία, Σουηδία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ιταλία  Αζερμπαϊτζάν, Άγιος Μαρίνος, Αλβανία, Ολλανδία, Ελβετία, Κροατία και Κύπρος.

Υπενθυμίζεται πως στον Α’ Ημιτελικό εμφανίζονται και ψηφίζουν η Ισπανία, η Ιταλία από τις αποκαλούμενες «Big Five», αλλά και η διοργανώτρια Ελβετία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον τελικό του Σαββάτου.

Eurovision 2025: Σε ποια θέση εμφανίζεται η Klavdia στον Β' Ημιτελικό

Την Πέμπτη ακολουθεί ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision 2025, στις 22:00 αντίστοιχα και η Ελλάδα με την Klavdia και την «Αστερομάτα», θα εμφανιστεί στην 7η θέση.

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστούν με τη σειρά, Αυστραλία, Μαυροβούνιο, Ιρλανδία, Λετονία, Αρμενία,  Αυστρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Λιθουανία, Μάλτα, Γεωργία, Γαλλία, Δανία, Τσεχία, Λουξεμβούργο, Ισραήλ, Γερμανία αλλά και Φινλανδία.

Επίσης, στον Β' Ημιτελικό εμφανίζονται και ψηφίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία από τις «Big Five».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

TV & Media / Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της, Τεντ Τέρνερ, με ένα προσωπικό κείμενο για τον άνδρα που μπήκε στη ζωή της σαν «πειρατής», τη φρόντισε, τη χρειάστηκε και της έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο ιδρυτής του CNN πέθανε στα 87 του, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομιά στα media, τη φιλανθρωπία και την περιβαλλοντική δράση.
THE LIFO TEAM
EUROVISION 2026 AKYLAS Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

TV & Media / Eurovision 2026: Το «video game» του Akyla επί σκηνής – Νέες αποκαλύψεις για την εμφάνισή του

Η σημερινή πρόβα αναμένεται να δώσει μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για το κατά πόσο θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που τον συνοδεύουν
THE LIFO TEAM
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

TV & Media / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του KYLIE, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ, που έρχεται στις 20 Μαΐου με σπάνιο αρχειακό υλικό, προσωπικές εξομολογήσεις και μαρτυρίες από τη Ντάνι Μινόγκ, τον Τζέισον Ντόνοβαν, τον Πιτ Γουότερμαν και τον Νικ Κέιβ.
THE LIFO TEAM