Ρόμπερτ Ντε Νίρο για το come out της τρανς κόρης του: «Αγαπούσα τον Aaron, τώρα αγαπώ την Airyn»

Ρόμπερτ Ντε Νίρο για το come out της κόρης του: «Αγαπούσα τον Aaron και τώρα αγαπώ την Airyn» Facebook Twitter
Η αντίδραση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο όταν τον ρώτησαν για το come out της κόρης του ως γυναίκα / Φωτ.: EPA
0

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μίλησε για το come out του παιδιού του, λέγοντας ότι αγαπούσε τον Aaron και τώρα αγαπά την Airyn.

Η κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο έκανε coming out ως τρανς γυναίκα πρόσφατα και σε επικοινωνία του Variety με τον ηθοποιό, το πρακτορείο εξασφάλισε τα πρώτα του σχόλια.

«Αγαπούσα και υποστήριζα τον Aaron ως γιο μου, και τώρα αγαπώ και υποστηρίζω την Airyn ως κόρη μου. Δεν ξέρω ποιο είναι το μεγάλο θέμα. Αγαπώ όλα τα παιδιά μου» είπε.

Η κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Airyn, έκανε coming out ως τρανς γυναίκα σε δηλώσεις που έκανε για το Them. Στη συνέντευξη, η κόρη του Ντε Νίρο ευχαρίστησε την οικογένειά της που την προστάτευσε από τα φώτα της δημοσιότητας και μεγάλωσε μακριά από τη φήμη του πατέρα της.

Η Airyn γεννήθηκε το 1995. Την αποκάλυψη πως είναι τρανς γυναίκα, έκανε μερικές εβδομάδες μετά από μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον πατέρα της.

«Προφανώς κανένας γονέας δεν είναι τέλειος, αλλά είμαι ευγνώμων που και οι δύο γονείς μου συμφώνησαν να με κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ήθελαν να είναι πολύ ιδιωτική η ζωή μου», δήλωσε η 29χρονη Airyn στο Them. «Μου έχουν πει ότι ήθελαν να έχω όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική παιδική ηλικία», πρόσθεσε.

«Μεγάλωσα ως ένα άτομο με μεγαλύτερο σώμα», θυμήθηκε για την ανατροφή της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Them την Τρίτη. «Όλοι οι άλλοι στην οικογένεια ήταν σχετικά αδύνατοι ή σε φόρμα. Εγώ δεν ήμουν, οπότε ξεχώριζα και δεν υπήρχε κανείς στην οικογένειά μου που να μπορούσε να ταυτιστεί με αυτή την εμπειρία».

«Δεν μεγάλωσα έχοντας έναν δευτερεύοντα ρόλο σε κάποια από τις ταινίες του μπαμπά ή πηγαίνοντας σε επαγγελματικές συναντήσεις ή παρακολουθώντας πρεμιέρες. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ πρόθυμος να βρούμε το δικό μας μονοπάτι. Θα ήθελα [η επιτυχία] να συμβεί με τη δική μου αξία» τόνισε.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Υπάρχει διαφορά από το να είσαι ορατή και το να σε βλέπουν» λέει η κόρη του

Ενώ έχει κάνει οντισιόν για μερικούς αξιοσημείωτους ρόλους, όπως της Τζουλς Βον στο Euphoria που κέρδισε η Χάντερ Σέιφερ, η Airyn εξακολουθεί να εργάζεται για να «χτίσει» μια καριέρα ως ηθοποιός. «Υπάρχει διαφορά μεταξύ του να είσαι ορατή και του να σε βλέπουν», είπε η Airyn σε κάποιο σημείο της συνέντευξης. «Έχω υπάρξει ορατή. Δεν νομίζω ότι με έχουν δει ακόμα».

Έχει επίσης επικεντρωθεί στο να βοηθάει άλλους που νιώθουν το ίδιο, όπως εκείνη. «Μακάρι οι άνθρωποι να έβλεπαν κάποιον που προσπαθεί όσο το δυνατόν περισσότερο να θεραπευτεί από το γεγονός ότι μεγάλωσε χωρίς να νιώθει καλά με τον εαυτό του», μοιράστηκε στη συνέντευξή της στο Them. «Και στη διαδικασία αυτού, προσπαθώ να κάνω τους άλλους να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους».

Με πληροφορίες από Variety, AOL και Them

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ισλαμικό Κράτος επιστρέφει στη Συρία – Οι ΗΠΑ αποχωρούν, οι Κούρδοι μένουν μόνοι

Διεθνή / Το Ισλαμικό Κράτος επιστρέφει στη Συρία – Οι ΗΠΑ αποχωρούν, οι Κούρδοι μένουν μόνοι

Η απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία δίνει χώρο στο Ισλαμικό Κράτος να ξανασηκώσει κεφάλι - Οι Κούρδοι του SDF δέχονται αυξανόμενες επιθέσεις, ενώ η αστάθεια απειλεί να ανατρέψει μια δύσκολα κερδισμένη ειρήνη
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ και Αυστραλία υπογράφουν ιστορική συμφωνία για σπάνια μέταλλα – Τέλος στην εξάρτηση από την Κίνα

Διεθνή / ΗΠΑ και Αυστραλία υπογράφουν ιστορική συμφωνία για σπάνια μέταλλα – Τέλος στην εξάρτηση από την Κίνα

ΗΠΑ και Αυστραλία ανακοίνωσαν επενδύσεις άνω των 3 δισ. δολαρίων για τη δημιουργία εναλλακτικής αλυσίδας σπάνιων μετάλλων, απομακρυνόμενες από την κυριαρχία της Κίνας
LIFO NEWSROOM
Γάζα: Η Χαμάς παραδίδει τη διοίκηση σε τεχνοκράτες - Τι αλλάζει μετά τον πόλεμο

Διεθνή / Γάζα: Η Χαμάς παραδίδει τη διοίκηση σε τεχνοκράτες - Τι αλλάζει μετά τον πόλεμο

Οι παλαιστινιακές φατρίες συμφώνησαν στη δημιουργία προσωρινής διοίκησης τεχνοκρατών στη Γάζα μετά το τέλος του πολέμου, ενώ η σύζυγος του Μαρουάν Μπαργκούτι απηύθυνε έκκληση στον Ντόναλντ Τραμπ για την απελευθέρωσή του
LIFO NEWSROOM
Η Γαλλία βουλιάζει σε πολιτική παράλυση – Kίνδυνος για όλη την Ευρώπη

Διεθνή / Η Γαλλία βουλιάζει σε πολιτική παράλυση – Kίνδυνος για όλη την Ευρώπη

Η Γαλλία αντιμετωπίζει βαθιά πολιτική και οικονομική κρίση, με τον Μακρόν να παλεύει να διατηρήσει σταθερότητα - Το συνταξιοδοτικό πάγωσε, το έλλειμμα εκτοξεύεται και η Ευρώπη ανησυχεί για την «παράλυση» του Παρισιού
LIFO NEWSROOM
Ενδιάμεσες εκλογές στην Αργεντινή: Το στοίχημα του Μιλέι και οι ΗΠΑ

Διεθνή / Ενδιάμεσες εκλογές στην Αργεντινή: Το στοίχημα του Μιλέι και οι ΗΠΑ

Η Αργεντινή βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι καθώς οι ενδιάμεσες εκλογές θα καθορίσουν το μέλλον της μεταρρυθμιστικής ατζέντας του προέδρου Μιλέι και θα δοκιμάσουν την αξιοπιστία των ΗΠΑ και το πέσο
LIFO NEWSROOM
Joshua Wander: O άνθρωπος που αγόραζε ομάδες με έγγραφα από το Microsoft Paint και το σκάνδαλο 500 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Joshua Wander: O άνθρωπος που αγόραζε ομάδες με έγγραφα από το Microsoft Paint και το σκάνδαλο 500 εκατ. δολαρίων

Ο Joshua Wander, ιδρυτής της 777 Partners, κατηγορείται για απάτη 500 εκατ. δολαρίων, πλαστά έγγραφα και ψεύτικες επενδύσεις - Από τις ποδοσφαιρικές ομάδες ως τα Boeing, η αυτοκρατορία του κατέρρευσε φανερώνοντας ένα από τα πιο ηχηρά σκάνδαλα των τελευταίων ετών
LIFO NEWSROOM
Αλέξανδρος Μαλλιάς: «Οι ΗΠΑ είναι κομμένες στα δύο - Ο φόβος της τυραννίας»

LiFO politics / Αλέξανδρος Μαλλιάς: «Οι ΗΠΑ είναι κομμένες στα δύο. Αλλάζουν όλα»

Ο πρώην πρέσβης της Ελλάδας στις ΗΠΑ, Αλέξανδρος Μαλλιάς, μιλά στο Lifo Politics και στη Βασιλική Σιούτη για τη βαθιά πολιτική πόλωση στην Αμερική, για τους θεσμικούς ελέγχους της προεδρικής εξουσίας αλλά και για τα ελληνοτουρκικά και το Ισραήλ που «έκανε τη ζωή των φίλων και συμμάχων του δύσκολη».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ