Hellenic Train: Απολύθηκε ο πρόεδρος του σωματείου μηχανοδηγών

Hellenic Train: Απολύθηκε ο πρόεδρος του σωματείου μηχανοδηγών Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου από τα γραφεία / EUROKINISSI
0

Στην απόλυση του προέδρου του σωματείου μηχανοδηγών, προχώρησε η Hellenic Train.

Η Hellenic Train απέλυσε τον πρόεδρο του  σωματείου μηχανοδηγών, Κώστα Γενιδούνια, μία είδηση που έγινε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης.

Μάλιστα η κίνηση αυτή σημειώνεται, ενώ ο Κώστας Γενιδούνιας ετοιμαζόταν να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για πρόεδρος των μηχανοδηγών, στις εκλογές που θα διεξάγονταν σε περίπου δύο εβδομάδες.

Σημειώνεται πως ο Κώστας Γενηδούνιας έχει δηλώσει μάρτυρας για τη δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Μάλιστα, πριν από την τραγωδία στα Τέμπη, ήταν από τα άτομα που είχαν προειδοποιήσει για την κατάσταση στον σιδηρόδρομο και συγκεκριμένα για τα προβλήματα ασφαλείας των τρένων. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΔΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ 36 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Ξεκινά η δίκη για τα Τέμπη: Πάνω από 350 οι μάρτυρες - Για κακούργημα οι 33 από τους 36 κατηγορούμενους

Μεταξύ των κατηγορουμένων, είναι πρώην πρόεδροι και διοικητικά στελέχη του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ, της ΡΑΣ και της Hellenic Train, υπάλληλοι του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λάρισας και υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Μεταφορών
THE LIFO TEAM