LIVE!

Ηράκλειο: Απόπειρα βιασμού σε βάρος ανήλικης από 23χρονο που συνελήφθη

Ηράκλειο: Απόπειρα βιασμού σε βάρος ανήλικης από 23χρονο που συνελήφθη Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη ενός 23χρονου Πακιστανού που, σύμφωνα με την καταγγελία 17χρονης, της επιτέθηκε προσπαθώντας να τη βιάσει, προχώρησαν αστυνομικοί στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας του Δήμου Γόρτυνας.

Η ανήλικη δέχθηκε την επίθεση ενώ βρισκόταν σε διαμέρισμα, εντός του οποίου ήταν τέσσερα ακόμη άτομα (τρεις Πακιστανοί και ένας Έλληνας). Ένας από τους Πακιστανούς που βρίσκονταν στον χώρο και ο Έλληνας, βοήθησαν την 17χρονη να ξεφύγει και από κοινού προχώρησαν στην καταγγελία του περιστατικού.

Αστυνομικοί που πήγαν στο διαμέρισμα, συνέλαβαν τον 23χρονο Πακιστανό και έναν ακόμη 17χρονο ομοεθνή του που βρισκόταν στον χώρο. Ο 23χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, απειλή, εξύβριση και σωματική βλάβη. Την προανάκριση διενεργεί το Β΄ Α.Τ. Ηρακλείου.

Ελλάδα
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Ελλάδα / Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Το δακτυλικό του αποτύπωμα εντοπίστηκε στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Λαδάδικα, όπου εκτιμούν οι αρχές πως κατασκευάστηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.
LIFO NEWSROOM
The Upfront Initiative 2025- Live: Λεπτό προς λεπτό το συνέδριο για ισότητα, συμπερίληψη και διαφορετικότητα

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025- Live: Λεπτό προς λεπτό το συνέδριο για ισότητα, συμπερίληψη και διαφορετικότητα

Περισσότερες από 50 προσωπικότητες από την πολιτική, τον πολιτισμό, τα media και την κοινωνία των πολιτών συμμετέχουν στο φετινό The Upfront Initiative, που επιστρέφει για 4η χρονιά στο Ωδείο Αθηνών
LIFO NEWSROOM