Το «Conclave» εκτοξεύεται μετά τον θάνατο του πάπα Φραγκίσκου: Άλμα 283% στις πλατφόρμες streaming

Το «Conclave» εκτοξεύεται μετά τον θάνατο του πάπα Φραγκίσκου: Άλμα 283% στις πλατφόρμες streaming Facebook Twitter
0

Στον απόηχο του θανάτου του πάπα Φραγκίσκου, η τηλεθέαση του βραβευμένου με Όσκαρ θρίλερ «Conclave» αυξήθηκε κατά 283% χθες σε όλες τις πλατφόρμες streaming.

Καθώς η ταινία παρακολουθεί τον Ρέιφ Φάινς που προσπαθεί να διατηρήσει την τάξη κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του Βατικανού για την ανάδειξη νέου πάπα, δεν αποτελεί έκπληξη το τεράστιο άλμα με ένα πολύ πραγματικό κονκλάβιο που θα ξεκινήσει τις ημέρες μετά την κηδεία του πάπα Φραγκίσκου αυτό το Σάββατο, 26 Απριλίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης από την εταιρεία αναλύσεων Luminate, τα λεπτά ροής για το «Conclave» αυξήθηκαν από 1,8 εκατομμύρια την Κυριακή (20/4) σε 6,9 εκατομμύρια τη Δευτέρα του Πάσχα, ημέρα που απεβίωσε ο πάπας Φραγκίσκος. Και αυτοί οι αριθμοί θα μπορούσαν να συνεχίσουν να αυξάνονται, σύμφωνα με το Wired, καθώς η ταινία ήταν διαθέσιμη μόνο για ενοικίαση ή αγορά σε ψηφιακή μορφή.

Νωρίτερα σήμερα, η ταινία άνοιξε για streaming στους συνδρομητές του Amazon Prime. Αλλού, το «The Two Popes» του Netflix -που περιγράφει τη σχέση του Πάπα Φραγκίσκου με τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ'- σημείωσε παρόμοιο άλμα, σημειώνοντας αύξηση 417% τη Δευτέρα (21/4). Τα νούμερα streaming για την εν λόγω ταινία αυξήθηκαν από 290.000 σε 1,5 εκατομμύριο από την Κυριακή έως τη Δευτέρα (21/4).

Ο πάπας Φραγκίσκος στη μεγάλη οθόνη: Από cameo ρόλος σε ντοκιμαντέρ διεθνούς εμβέλειας

Ο πάπας Φραγκίσκος υπήρξε ο πρώτος πάπας στην ιστορία που εμφανίστηκε σε ταινία μεγάλου μήκους, κάνοντας cameo εμφάνιση στην ανεξάρτητη παραγωγή «Beyond the Sun» το 2016, όπου υποδύθηκε τον εαυτό του. Η συμμετοχή του θεωρείται ιστορική, καθώς κανένας προηγούμενος πάπας δεν είχε λάβει μέρος με αυτόν τον τρόπο σε κινηματογραφική ταινία μυθοπλασίας μεγάλου μήκους.

Εκτός από αυτή τη μοναδική εμφάνιση, ο πάπας Φραγκίσκος υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο και θέμα πολλών ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, όπως το «Pope Francis: A Man of His Word» του Βιμ Βέντερς (2018), το «Francesco» (2020) και το «In Viaggio: The Travels of Pope Francis» (2022), όμως σε αυτά δεν υποδύεται κάποιο ρόλο αλλά παρουσιάζεται ως ο εαυτός του μέσω συνεντεύξεων και καταγραφής της δράσης του.

 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

METAL GEAR SOLID SONY ΤΑΙΝΙΑ

TV & Media / Metal Gear Solid: Η Sony ετοιμάζει ταινία με το βιντεοπαιχνίδι - Ποιοι θα τη σκηνοθετήσουν

«Ως μακροχρόνιοι θαυμαστές του παιχνιδιού, είμαστε ενθουσιασμένοι και νιώθουμε τιμή που θα φέρουμε στη ζωή τους εμβληματικούς χαρακτήρες και τον αξέχαστο κόσμο του Hideo Kojima», δήλωσαν οι δύο σκηνοθέτες
THE LIFO TEAM
Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM
WARNER BROS PARAMOUNT SKYDANCE

TV & Media / Η Paramount Skydance εξασφαλίζει $24 δισ. από κεφάλαια της Μέσης Ανατολής για τη συμφωνία με τη Warner Bros

Το υπέρογκο ποσό μειώνει παράλληλα τη συνεισφορά που θα χρειαστεί να καταβάλει ο Λάρι Έλισον, ενώ η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών αναμένει την έγκριση ρυθμιστικών αρχών και ειδική ψηφοφορία μετόχων
THE LIFO TEAM
Η Jessica Lange γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

TV & Media / Η Τζέσικα Λανγκ γύρισε στο American Horror Story και το Murder House πλανάται ξανά από πάνω της

Η θρυλική ηθοποιός επιστρέφει επίσημα στο American Horror Story για τη 13η σεζόν, με την παραγωγή να δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες από το γύρισμα και να επιβεβαιώνει ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει.
THE LIFO TEAM
ΑΡΗΣ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ

TV & Media / Άρης Μουγκοπέτρος: «Χρωστάω σε όποιον μιλάει ελληνικά αυτή τη στιγμή»

Ο μουσικός σχεδόν ένα χρόνο μετά το ατύχημα που του στοίχισε δύο δάχτυλα μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» για τους λόγους που απέσυρε τις κατηγορίες εναντίον του ατόμου που του έδωσε την κροτίδα αλλά και για την οικονομική του κατάσταση
THE LIFO TEAM