Θερμόαιμος οπαδός επιτίθεται σε τερματοφύλακα

3

Το περιστατικό συνέβη στον αγώνα της Sheffield Wednesday με τη Leeds την προηγούμενη Παρασκευή, στο πλαίσιο του αγγλικού πρωταθλήματος της Football League.

Πρωταγωνιστής του ματς έγινε, ο τερματοφύλακας Chris Kirkland της Sheffield Wednesday. Στο ’77 λεπτό, ένας άντρας από τη κερκίδα των οπαδών της Leeds εισέβαλε στο γήπεδο, όρμησε προς το μέρος του τερματοφύλακα και τον χτύπησε στο πρόσωπο!

Ο Kirkland έπεσε κάτω, αλλά μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι. «Ένιωσα ντροπιασμένος να είμαι προπονητής όταν το είδα αυτό. Νομίζω ότι ήταν τελείως ντροπιαστικό», δήλωσε ο προπονητής της Leeds, Neil Warnock.
«Νομίζω ότι πρέπει να συλλάβουν τον τύπο, να τον δικάσουν και να τον φυλακίσουν», ευχήθηκε και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 21χρονο Aaron Cawley, ο οποίος επιτέθηκε στον τερματοφύλακα. Ο ίδιος ομολόγησε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για 16 εβδομάδες.
Τελικά, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, 1-1.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης

Ο Πάολο Πετρέκα είχε αναλάβει την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της τελετής έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Μιλάνο- Κορτίνα κάνοντας σημαντικά λάθη στην περιγραφή του
THE LIFO TEAM
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΡΑΝΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Αθλητισμός / Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Ο Ζελένσκι τίμησε τον αθλητή που αποκλείστηκε λόγω κράνους μνήμης για τον πόλεμο

Ο αθλητής είχε δηλώσει ότι ήθελε να αγωνιστεί φορώντας κράνος μνήμης με εικόνες 24 Ουκρανών αθλητών και παιδιών που σκοτώθηκαν από τη Ρωσία στη διάρκεια της εισβολής
THE LIFO TEAM