Ναυάγιο μεταναστών στο Φαρμακονήσι: Ένας νεκρός και δύο ανήλικοι σε κρίσιμη κατάσταση

Ναυάγιο μεταναστών στο Φαρμακονήσι: Ένας νεκρός και δύο ανήλικοι σε κρίσιμη κατάσταση - Περισυνελέγησαν 19 άτομα Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες του λιμενικού σώματος ανοιχτά του Φαρμακονησίου για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενων, μετά από ναυάγιο μεταναστών που οδήγησε στην περισυλλογή από τη θαλάσσια περιοχή 19 μεταναστών, όπως επίσης και ενός νεκρού άνδρα, αλλά και δύο ανήλικων σε κρίσιμη κατάσταση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως τα άτομα βρέθηκαν στο σημείο και αν προηγουμένως επέβαιναν σε κάποιος σκάφος.

Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή των ερευνών επιχειρούν τρία πλωτά του Λιμενικού Σώματος και ένα ναυαγοσωστικό υπο τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Επιχειρήσεων Ερευνας και Διάσωσης. Επίσης, καταφθάνει και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM