Περιστέρι: Bίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στη Θηβών

Περιστέρι: Bίντεο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στη Θηβών Facebook Twitter
Φωτ. Η στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στη Θηβών / Glomex
0

Βίντεο - ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα, από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη λεωφόρο Θηβών.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, καταγράφεται η σφοδρή σύγκρουση του ταξί με το ΙΧ στη διασταύρωση με την οδό Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2:40 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Στο βίντεο διακρίνεται το ΙΧ να περνά με μεγάλη ταχύτητα τη διασταύρωση της Θηβών με την οδό Παναγή Τσαλδάρη και να συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το ταξί.

Αποτέλεσμα του τροχαίου, ο θάνατος ενός 47χρονου και ο σοβαρός τραυματισμός μίας 22χρονης. Μάλιστα λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του 47χρονου οδηγού του ταξί. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τροχαίο τραυματίστηκαν επίσης και άλλα δύο άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ της 22χρονης και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM