Eurovision 2025: Αύριο παρουσιάζεται το βιντεοκλίπ της «Αστερομάτας»

Eurovision 2025: Αύριο παρουσιάζεται το βιντεοκλίπ της «Αστερομάτας» Facebook Twitter
Φωτ.: NDPPHOTO
0

Η Κλαυδία και η υπόλοιπη ομάδα της ελληνικής αποστολής στη φετινή Eurovision πραγματοποίησαν τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά, αύριο.

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2025, το μουσικό βίντεο της «Αστερομάτας» θα προβληθεί στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ.

Στο στούντιο της εκπομπής θα παραβρεθεί και η Κλαυδία, η οποία αναμένεται να παραχωρήσει μία συνέντευξη σχετικά με τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ και τις πυρετώδεις προετοιμασίες για την εμφάνισή της στη σκηνή του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Η Κλαυδία και η παραγωγή της ελληνικής αποστολής πραγματοποίησαν γυρίσματα στο Τετράλοφο Κοζάνης και τον Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο. Το μπλε και το λευκό επικρατούν στην ενδυμασία όλων, όσοι συμμετέχουν στο κλιπ. Μπροστά από τον Ναό του Ποσειδώνα, η Καλυδία εθεάθη με ένα μακρύ και καφέ εφαρμοστό φόρεμα.

Σε άλλα πλάνα, η Κλαυδία ντυμένη στα λευκά περιστοιχίζεται από μια ομάδα γυναικών, ντυμένων με παραδοσιακή ποντιακή φορεσιά, την ώρα που πίσω τους, καίει μια μεγάλη φωτιά.

Από το Σούνιο, η Κλαυδία δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ, τι θα δούμε στο κλιπ. «Θα δούμε πιο ορεινή Ελλάδα, πιο υπαίθριους χώρους, και μέρη της Αθήνας. Ελπίζω το αποτέλεσμα να αρέσει σε όλους. Πιστεύω, ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά» σχολίασε.

Όσο για εκείνο που τη συγκινεί περισσότερο από τη μέχρι τώρα πορεία της στον διαγωνισμό, η Κλαυδία απάντησε: «Με συγκινεί που πολλοί ξένοι προσπαθούν να μάθουν την ελληνική γλώσσα για να πουν το τραγούδι και νομίζω ότι αυτή είναι πολύ ξεχωριστή νίκη για εμάς τους Έλληνες, γιατί είναι μια πολύ δύσκολη γλώσσα».
 

 
 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 μετά τις αντιδράσεις

TV & Media / Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 έπειτα από αντιδράσεις

Ως απάντηση στο κύμα επικρίσεων, η Amazon αντικατέστησε τις φωτογραφίες με πιο παραδοσιακές, από τις ίδιες τις ταινίες, αν και, όπως επισημαίνεται, ούτε αυτές περιλαμβάνουν όπλα
LIFO NEWSROOM
Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

TV & Media / Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

Η Ζέλντα Γουίλιαμς, κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ξεσπά κατά της τεχνητής νοημοσύνης και των deepfake βίντεο που «ανασταίνουν» τον πατέρα της, καταγγέλλοντας τη χρήση του AI στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ως ανήθικη και προσβλητική προς την ανθρώπινη δημιουργία
LIFO NEWSROOM
Το «Παρα Πέντε» επιστρέφει 20 χρόνια μετά

TV & Media / «Θα γράψουμε το 50ο επεισόδιο μαζί»: Το teaser Καπουτζίδη για το reunion του «Παρα Πέντε»

Στην επέτειο συμπλήρωσης των είκοσι ετών από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Παρά Πέντε», ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε σε ένα teaser ανακοινώνοντας την επιστροφή της σειράς
LIFO NEWSROOM