Πάτρα: 93 συλλήψεις το τριήμερο της Αποκριάς, οι περισσότερες για ναρκωτικά

Πάτρα: 93 συλλήψεις το τριήμερο της Αποκριάς, οι περισσότερες για ναρκωτικά Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Μετά από στοχευμένους ελέγχους της αστυνομίας στην Αχαΐα το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς και εν μέσω καρναβαλιού, συνελήφθησαν 93 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρατηρήθηκαν 454 τροχονομικές παραβάσεις, οι 31 εκ των οποίων αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Ειδικότερα, ελέχθησαν 2.088 άτομα, εκ των οποίων 240 προσήχθησαν στις αστυνομικές υπηρεσίες. Τελικά, συνελήφθησαν 93.

Από αυτούς, οι 37 συνελήφθησαν για υποθέσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τα 21 άτομα για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, τα τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ένα για κλοπή, ένα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και άλλοι 30 για λοιπά αδικήματα.

Ακόμη, σχηματίσθηκαν 10 δικογραφίες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για διατάραξη κοινής ησυχίας, ενώ, όπως προαναφέρθηκε, βεβαιώθηκαν 454 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, από τις οποίες οι 31 παραβάσεις αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια των ελέγχων κατασχέθηκαν 4,22 κιλά κάνναβης, 167,2 γραμμάρια κοκαΐνης, 2,5 γραμμάρια MDMA (ecstasy) και τέσσερα ναρκωτικά δισκία.

Όσο για τους ελέγχους με στόχο το παραεμπόριο, σύμφωνα με την αστυνομία κατασχέθηκαν 2.325 είδη καρναβαλιού, ενώ και σήμερα εξακολουθούν να λαμβάνονται αυξημένα μέτρα τροχαίας, τόσο στην νέα εθνική οδό Πατρών- Αθηνών όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο για την ασφαλή επιστροφή των επισκεπτών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM