Φωτιές στο Λος Άντζελες: Αναβάλλονται ξανά τα Critics Choice Awards

Φωτιές στο Λος Άντζελες: Αναβάλλονται ξανά τα Critics Choice Awards 2024 Facebook Twitter
Φωτιές στο Λος Άντζελες / Getty Images
0

Αναβάλλεται ξανά η τελετή απονομής των βραβείων Critics Choice, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, η 30η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων Critics Choice αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Ιανουαρίου. Ωστόσο στη συνέχεια ανακοινώθηκε πως μεταφέρθηκε για τις 26 Ιανουαρίου λόγω της κατάστασης στο Λος Άντζελες.

Τελικά σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί τελικά κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο και η επίσημη ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο αν η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Σάντα Μόνικα, ωστόσο η κωμική ηθοποιός Τσέλσι Χάντλερ θα είναι η οικοδέσποινα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Σημειώνεται ότι τα Critics Choice Awards ήταν από τις πρώτες εκδηλώσεις του Χόλυγουντ που αναβλήθηκαν εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών που ξεκίνησαν στις 7 Ιανουαρίου. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως στις φετινές υποψηφιότητες το «Conclave» του Εντουαρντ Μπέργκερ και το μιούζικαλ «Wicked» του Τζον Μ. Τσου κυριαρχούν με 11 υποψηφιότητες.

Ακολουθούν οι ταινίες «Dune: Part Two» και «Emilia Pérez» με 10 υποψηφιότητες συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας Καλύτερης Ταινίας. Την κατηγορία αυτή συμπληρώνουν οι ταινίες «A Complete Unknown», «Anora», «The Brutalist», «Nickel Boys», «Sing Sing» και «The Substance».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM
Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM