Καιρός - Τσατραφύλλιας: Έρχονται δυο νέες κακοκαιρίες με βροχές, μποφόρ και χιόνια

Καιρός - Τσατραφύλλιας: Έρχονται δυο νέες κακοκαιρίες με βροχές, μποφόρ και χιόνια Facebook Twitter
Φωτ. Unsplash
0

«Πολύτιμες βροχές» θα φέρουν μεταξύ άλλων, τα δύο νέα κύματα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξουν τη χώρα τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον Γιώργο Τσατραφύλλια.

Στη νεότερη ανάρτησή του για την πορεία του καιρού, ο γνωστός μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας μιλά για δύο βαρομετρικά χαμηλά, τα οποία από αύριο μέχρι την Παρασκευή και από την Κυριακή μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, συγκεκριμένα την Τρίτη, θα επηρεάσουν τη χώρα. Μάλιστα το κυριότερο χαρακτηριστικό τους, θα είναι η βροχή.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι κακοκαιρίες αυτές θα φέρουν «μπόλικες βροχές στη δυτική Ελλάδα και λίγα χιόνια στα ορεινά». Τέλος, επισημαίνει πως παρά τα φαινόμενα, η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει σημαντική μεταβολή, ούτε θα κάνει κρύο.

«Δύο βαρομετρικά χαμηλά (Πέμπτη-Παρασκευή , Κυριακή -Τρίτη) θα επηρεάσουν τη χώρα τις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα θα δώσουν μπόλικες βροχές στη δυτική Ελλάδα και λίγα χιόνια στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα κυριαρχήσει συννεφιά και κατά διαστήματα θα βρέχει», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο γνωστός μετεωρολόγος.

«Επίσης ιδιαίτερο κρύο δεν θα κάνει. Επικρατέστεροι άνεμοι θα είναι οι νοτιάδες οι οποίοι από την Κυριακή και μετά ζωηρεύουν και φτάνουν τα 8 μποφόρ. Κάπως έτσι φαίνεται να διατηρείται ο καιρός μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη!», καταλήγει.

 
 
 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM