Αστυνομικός Βουλής: «Στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης είπε ότι αυτά που περιέγραφαν τα έχει κάνει» λέει δασκάλα της κόρης

Αστυνομικός Βουλής: «Στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης είπε ότι αυτά που περιέγραφαν τα έχει κάνει» λέει δασκάλα της κόρης Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται σταδιακά στη δημοσιότητα, σχετικά με την υπόθεση του αστυνομικού της Βουλής.

Ο 45χρονος που ήδη έχει προφυλακιστεί μετά την απολογία του, βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για 11 αδικήματα, τα οποία αφορούν βιασμό και κακοποίηση σε βάρος τόσο της συζύγου του, όσο και των ανήλικων παιδιών τους. Κατά την απολογία της, η 35χρονη σύζυγό του, υποστήριξε πως μία από τις κόρες τους, είχε μιλήσει στο σχολείο για όσα βίωναν στο σπίτι τους.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει η ίδια και οι κόρες της, εξανάγκαζε την ίδια και τον μεγαλύτερο γιο της να έχουν ενεργή συμμετοχή στην κακοποίηση, μεταξύ τους αλλά και σε βάρος των δύο κοριτσιών της οικογένειας.

Σύμφωνα με το Live News, η μητέρα υποστήριξε πως κάποια στιγμή, σε μία συζήτηση στην τάξη της κόρης της για τα γκλοπ όταν πήγαινε στην έκτη Δημοτικού, το παιδί είπε πως γνωρίζει τι είναι, καθώς με αυτό την έχει χτυπήσει ο πατέρας της. Στη συνέχεια, μία δασκάλα της κατάλαβε πως το παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, καθώς στο μάθημα της σχολικής διαπαιδαγώγησης, είπε πως ότι της περιέγραφαν το είχε κάνει.

«Όταν η μία η κόρη μας πήγαινε στην έκτη Δημοτικού, είχε αναφέρει κάποια πράγματα στην κυρία της. Τότε είχε γίνει μια ερώτηση αν τα παιδιά ξέρουν τι είναι το γκλομπ και η μικρή είχε πει πως ξέρει γιατί έχει φάει ξύλο με αυτό. Μια άλλη φορά, στο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, η κόρη μου ανέφερε ότι αυτά που τους περιέγραφαν, τα έχει κάνει. Με είχαν καλέσει τότε στο σχολείο αλλά εγώ προφανώς είπα ψέματα. Επίσης, τα παιδιά πήγαιναν με σημάδια στο σχολείο, ακόμα και με μαυρισμένο μάτι αλλά πάλι τα καλύπταμε με ψεύτικες δικαιολογίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΡΟ ΓΡΑΜΜΗ 4 ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ

Ελλάδα / Μετρό Γραμμή 4: Ολοκληρώνεται η σήραγγα Κατεχάκη-Ευαγγελισμός, πού είναι ο μετροπόντικας τώρα

Ο μετροπόντικας «Αθηνά» αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εμφανιστεί στο φρέαρ Ευαγγελισμού, στη συμβολή των λεωφόρων Βασιλέως Κωνσταντίνου και Μιχαλακοπούλου
THE LIFO TEAM
Άη Στράτης: Στην Αθήνα ο 35χρονος δήμαρχος του νησιού - Θα ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ελλάδα / Άη Στράτης: Στην Αθήνα ο 35χρονος δήμαρχος του νησιού - Θα ξεκινήσει τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ο Κωνσταντίνος Σινάνης περιέγραψε την δύσκολη πορεία από τη στιγμή της διάγνωσης μέχρι σήμερα, αλλά και τα μηνύματα στήριξης και δύναμης που δέχτηκε από τον κόσμο
THE LIFO TEAM