Το Χόλιγουντ δεν «έσωσε» την Κάμαλα - Beyoncé και Όπρα μέχρι χθες «βομβάρδιζαν» το Instagram με αναρτήσεις υπέρ της

Το Χόλιγουντ δεν «έσωσε» την Κάμαλα - Beyoncé και Όπρα μέχρι χθες «βομβάρδιζαν» το Instagram με αναρτήσεις υπέρ της Facebook Twitter
Φωτ.: Getty
0

Τι κι αν σχεδόν σύσσωμο το Χόλιγουντ και το Music Industry υποστήριξαν την Κάμαλα Χάρις, οι Αμερικανοί επέλεξαν Ντόναλντ Τραμπ.

Μέχρι και πριν λίγες ώρες, τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής, του Χόλιγουντ και της πολιτικής, όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ, οι Ομπάμα η Τέιλορ Σουίφτ με ίσως και δισεκατομμύρια φαν σε όλο τον κόσμο αλλά και η Beyoncé, «πλημμύρισαν» το Instagram με φωτογραφίες προώθησης ψήφου, στην Κάμαλα.

Ωστόσο, η ιστορία επαναλαμβάνεται και ο κόσμος δεν ακολούθησε την πολιτική των σταρ. Κανείς από τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, δεν έπεισε τον αμερικανικό λαό να αναδείξει την Χάρις, πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Παρά τα δισεκατομμύρια φαν, που μετρούν, οι Μαντόνα, η Τζένιφερ Άνιστον, η Τζένιφερ Λόπεζ, το ζεύγος Ομπάμα, η Τζέιν Φόντα, η Τζένιφερ Γκάρντνερ και ένα σωρό άλλα καλλιτεχνικά ονόματα, η Κάμαλα Χάρις, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι διασημότητες που στήριξαν την Κάμαλα

Το δυνατό «χαρτί» της Χάρις ήταν για πολλά από τα διεθνή media, η Τέιλορ Σουίφτ, η Νο. 1 καλλιτέχνιδα παγκοσμίως με ίσως το μεγαλύτερο κοινό ανά τον κόσμο και ιδιαίτερα σημαντική επιρροή στις ΗΠΑ.

Η ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ πρωτοστάτησε σε εκστρατείες υπέρ της Χάρις, προσπαθώντας να πείσει το κοινό της ότι είναι η καλύτερη επιλογή για την Αμερική. Το ίδιο και η Τζέιν Φόντα, η Τζέιμι Λι Κέρτις και η Τζένιφερ Άνιστον, που μέχρι τις τελευταίες ώρες της ψηφοφορίας, έκαναν αναρτήσεις για την πρόεδρο που ήθελαν να δουν στον Λευκό Οίκο.

Η Beyoncé, η Λόπεζ και η Όπρα ήταν δύο από τις μεγάλες σταρ που επικαλέστηκε η Κάμαλα, ακόμη και στις ομιλίες της, προκειμένου να ενισχύσει τις δυνάμεις της σε πολιτείες που επικρατούσε ο Τραμπ. Το προφίλ της Beyoncé, μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά σε διαφημιστική πλατφόρμα υπέρ της Κάμαλα Χάρις. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, η ποπ σταρ πόζαρε με μπλουζάκια - Κάμαλα.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Λίβανος: Oι πολίτες επιστρέφουν μετά την εύθραυστη εκεχειρία αντικρίζοντας εικόνες καταστροφής

«Μου είπαν ότι το σπίτι μου έχει καταστραφεί, αλλά ήθελα να το δω με τα μάτια μου» - Κτίρια έχουν ισοπεδωθεί, δρόμοι έχουν καταστραφεί και πολλές κατοικίες είχαν καεί ή υποστεί σοβαρές ζημιές από αεροπορικά πλήγματα
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Διεθνή / Ιταλία: Μπόνους σε δικηγόρους για να πείθουν τους μετανάστες-πελάτες τους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Το ακριβές ποσό δεν καθορίζεται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μελόνι, ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιταλικού Τύπου ανέρχεται περίπου στα 615 ευρώ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΒΙΝΤΕΟ

Διεθνή / Ιράν: «Ανανεώνουμε το οπλοστάσιό μας ταχύτερα από πριν» - Βίντεο από υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, απαθανατίζει τον διοικητή της Αεροδιαστημικής Δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης, να επιθεωρεί υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις άγνωστης τοποθεσίας
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ

Διεθνή / Η κρίση στο Ιράν παραμερίζει τα οικονομικά προβλήματα της Ευρώπης από την ατζέντα της Συνόδου Κορυφής

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αναμένεται να ανατρέψει τα σχέδια των ηγετών να συζητήσουν την οικονομία και τον προϋπολογισμό της ΕΕ την επόμενη εβδομάδα
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Ο Πέδρο Σάντσεθ καλεί την ΕΕ να διακόψει τη Συμφωνία Σύνδεσης με το Ισραήλ εντός 48 ωρών

Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος, την Κυριακή, ο Ισπανός πρωθυπουργός και η υποψήφια των Σοσιαλιστών, Μαρία Χεσούς Μοντέρο επιβεβαίωσαν ότι θα ζητήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση να τερματίσει τη Συμφωνία Σύνδεσης με το Ισραήλ
THE LIFO TEAM
Η Κέιτλιν Τζένερ λέει ότι ζήτησε βοήθεια από τον Τραμπ για το διαβατήριό της χωρίς αποτέλεσμα

Διεθνή / Η Κέιτλιν Τζένερ λέει ότι ζήτησε βοήθεια από τον Τραμπ για το διαβατήριό της χωρίς αποτέλεσμα

Η Κέιτλιν Τζένερ αποκάλυψε ότι το ανανεωμένο αμερικανικό διαβατήριό της εκδόθηκε με ανδρική ένδειξη φύλου, παρότι τα έγγραφά της είχαν αλλάξει εδώ και χρόνια, και ότι ζήτησε βοήθεια από τον Ντόναλντ Τραμπ χωρίς να πάρει απάντηση. Η υπόθεση φωτίζει πώς η νέα πολιτική των ΗΠΑ για τα διαβατήρια αγγίζει ακόμη και τρανς πρόσωπα που τον έχουν στηρίξει.
THE LIFO TEAM