Ρωσία: Ένας νεκρός από πτώση Antonov στη Σιβηρία

Ρωσία: Ένας νεκρός από πτώση Antonov στη Γιακουτία Facebook Twitter
0

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του κατά την αναγκαστική προσγείωση που επιχείρησε σήμερα αεροσκάφος τύπου Antonov-3 στη Γιακουτία της Ρωσίας, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στα περίχωρα της πόλης Ολεκμίνσκ, όπου «αεροσκάφος An-3 της αεροπορικής εταιρείας Borus έκανε αναγκαστική προσγείωση». Φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος δείχνουν το μικρό αεροσκάφος να έχει συντριβεί σε δασική έκταση.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν πέντε άνθρωποι, τρία μέλη πληρώματος και δύο ταξιδιώτες, σύμφωνα με την ενημέρωση από το υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης της ρωσικής Δημοκρατίας των Σαχά (ευρύτερα γνωστής ως Γιακουτία).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πιλότος υποχρεώθηκε να επιχειρήσει αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας απώλειας ισχύος του κινητήρα, αναφέρει το γραφείο του εισαγγελέα της Ανατολικής Σιβηρίας σε ανάρτησή του στο Telegram.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM