No.1

Το Ισραήλ βομβάρδισε αγορά στην πόλη Ναμπατίγια του Λιβάνου – Τουλάχιστον 4 νεκροί και 12 τραυματίες

Το Ισραήλ βομβάρδισε αγορά στην πόλη Ναμπατίγια του Λιβάνου – Τουλάχιστον 4 νεκροί και 12 τραυματίες Facebook Twitter
0

Νέα αεροπορική επιδρομή πραγματοποίησαν οι ισραηλινές δυνάμεις το βράδυ του Σαββάτου (12.10.2024) στο Λίβανο, σύμφωνα με το λιβανέζικο πρακτορείο ειδήσεων ANI. 

Η επίθεση στόχευσε μια αγορά στην πυκνοκατοικημένη πόλη Ναμπατίγια, που βρίσκεται περίπου δέκα χιλιόμετρα από τα σύνορα με το Ισραήλ, περιοχή από την οποία εκτιμάται ότι εκτοξεύονται επιθέσεις κατά του Ισραήλ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς και 12 τραυματίες, με τον φόβο ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί. 

Οι ισραηλινές αρχές είχαν πρόσφατα προειδοποιήσει τους κατοίκους 25 περιοχών, συμπεριλαμβανομένης της Ναμπατίγια, να μετακινηθούν προς το βορρά, καθώς οι επιχειρήσεις των ισραηλινών δυνάμεων εντείνονται στον νότιο Λίβανο, με αεροπορικές επιθέσεις και χερσαίες εισβολές.

Διεθνή
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Διεθνή / Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Mέσα ενημέρωσης στο Μαρόκο είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι ο Έπσταϊν ενδέχεται να έβλεπε τη χώρα ως ασφαλές καταφύγιο, δεδομένου ότι δεν υφίσταται συμφωνία έκδοσης με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ισραήλ: «Όσοι θέλουν να φύγουν να το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ» λέει ο Αμερικανός πρέσβης στο προσωπικό

Εντείνεται η ανησυχία για πιθανό πλήγμα κατά του Ιράν - Ο πρέσβης υπογράμμισε ότι όσοι θέλουν να αποχωρήσουν θα πρέπει να οργανώσουν γρήγορα τα σχέδιά τους, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν πτήσεις τις επόμενες ημέρες
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM