Ο Diddy παραμένει ισχυρός, παρόλο που είναι στη φυλακή και πολλοί τον φοβούνται ακόμη

Ο Diddy παραμένει ισχυρός, παρόλο που είναι στη φυλακή και πολλοί τον φοβούνται ακόμη Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Μπορεί ο Diddy να είναι φυλακισμένος και αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, που μπορούν να καταστρέψουν τη φήμη του, αλλά σκορπά ακόμη τον φόβο στη μουσική βιομηχανία.

Ο κατηγορούμενος μέχρι και για βιασμούς ανηλίκων, Diddy, τείνει να γίνει ένας από τους πιο μισητούς καλλιτέχνες παγκοσμίως αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει την ισχύ του.

Άνθρωπος από το στενό εργασιακό του περιβάλλον, δήλωσε στο People -διατηρώντας την ανωνυμία του- ότι τα άτομα που συνεχίζουν να φοβούνται πιθανές ενέργειες του Diddy, είναι πολλά. «Είναι τόσο ισχυρός. Όλοι φοβούνται να του σταθούν εμπόδιο. Παρόλο που τώρα είναι πίσω από τα κάγκελα, εξακολουθεί να είναι τόσο ισχυρός. Όλοι το ξέραμε ακόμα και τότε. Όλοι θεωρούσαν πάντα ότι είναι μια ιδιοφυΐα όσον αφορά την εμμονή του να ελέγχει τα πράγματα» δήλωσε η συγκεκριμένη πηγή, που σύμφωνα με το People ανήκει στο στενό περιβάλλον του ράπερ.

Αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες που φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για όσα ενδέχεται να έχουν υποστεί από τον Diddy, η ίδια πηγή, επισήμανε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ έξυπνο, που «είναι ικανός για τα πάντα».

Αναλυτικά, τα λόγια του συγκεκριμένου ατόμου ήταν: «Είναι απίστευτα έξυπνος. Γνωρίζει πολλούς ανθρώπους και έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους - οπότε πολλοί άνθρωποι του χρωστάνε. Το ξέρει αυτό. Είναι ικανός για πολλά - πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζει ο κόσμος, ακόμα και τώρα».

Ο άλλοτε μεγιστάνας της μουσικής, βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ομοσπονδιακή κράτηση στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, αφού του αρνήθηκαν δύο φορές την εγγύηση. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση, διακίνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων με τον αριθμό των κατηγόρων του να ξεπερνά τους 120.

Τον υπερασπίστηκε η μητέρα του: «Δεν είναι τέρας»

Στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή της, η μητέρα του ράπερ, Τζανίς Κομπς έκανε δηλώσεις μέσω δικηγόρου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στον 54χρονο γιο της.


Ισχυριζόμενη ότι όλα όσα έχουν προκύψει εναντίον του, δεν είναι αλήθεια, η Κομπς ανέφερε αναλυτικά: «Απευθύνομαι σήμερα σε εσάς ως μητέρα που είναι συντετριμμένη και βαθιά θλιμμένη από τους ισχυρισμούς εναντίον του γιου μου, Σον Κομπς. Είναι σπαρακτικό να βλέπω τον γιο μου να κρίνεται όχι για την αλήθεια, αλλά για μια αφήγηση που δημιουργήθηκε από ψέματα. Το να γίνομαι μάρτυρας αυτού που μοιάζει με δημόσιο λιντσάρισμα του γιου μου, πριν να έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αθωότητά του, είναι ένας πόνος πολύ αβάσταχτος για να τον εκφράσω με λόγια».

Όσο για το βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν μήνες και δείχνει τον Diddy να ξυλοκοπά την πρώην σύντροφό του, Κάσι, η μητέρα του σχολίασε: «Μερικές φορές, η αλήθεια και το ψέμα είναι τόσο στενά συνδεδεμένα που γίνεται τρομακτικό να παραδεχτείς ένα μέρος της ιστορίας, ειδικά όταν αυτή η αλήθεια είναι έξω από τον κανόνα ή είναι πολύ περίπλοκη για να γίνει πιστευτή».

«Δεν είμαι εδώ για να παρουσιάσω τον γιο μου ως τέλειο, γιατί δεν είναι. Έχει κάνει λάθη στο παρελθόν του, όπως όλοι μας. Ο γιος μου μπορεί να μην ήταν απόλυτα ειλικρινής για ορισμένα πράγματα, όπως το να αρνείται ότι υπήρξε βίαιος με μια πρώην σύντροφό του, ενώ η κάμερα του ξενοδοχείου έδειξε το αντίθετο. Μερικές φορές, η αλήθεια και το ψέμα συνδέονται τόσο στενά μεταξύ τους που γίνεται τρομακτικό να παραδεχτείς ένα μέρος της ιστορίας, ειδικά όταν αυτή η αλήθεια είναι έξω από τον κανόνα ή είναι πολύ περίπλοκη για να γίνει πιστευτή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι η αστική νομική ομάδα του γιου μου επέλεξε να συμβιβαστεί με την αγωγή της πρώην συντρόφου του (Κάσι) αντί να την αμφισβητήσει μέχρι τέλους, με αποτέλεσμα να προκληθεί εξοστρακισμός, καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση χρησιμοποίησε αυτή την απόφαση εναντίον του γιου μου, ερμηνεύοντάς την ως παραδοχή ενοχής» αναφέρει στη δήλωσή της η μητέρα του Diddy.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ ΚΙΝΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Η ατζέντα της συνόδου Τραμπ - Σι: Δασμοί, τεχνολογία και Ιράν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων 

Τον Αμερικανό πρόεδρο συνοδεύουν κορυφαίοι εκπρόσωποι αμερικανικών επιχειρηματικών ομίλων και τεχνολογικών εταιρειών, μεταξύ αυτών ο Έλον Μασκ και ο Τιμ Κουκ της Apple
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / «Κανείς δεν γλίτωνε από τις σεξουαλικές επιθέσεις»: Οι καταγγελίες Παλαιστινίων για κακοποίηση από ισραηλινούς δεσμοφύλακες

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου των ΝΥΤ που καταγράφει μαρτυρίες ανδρών, γυναικών και ανηλίκων που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση κατά την κράτησή τους μετά την 7η Οκτωβρίου
THE LIFO TEAM
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Ιταλία: «Ciao Kate» - Το πλήθος αποθέωσε την Κέιτ Μίντλετον στο πρώτο της διεθνές ταξίδι μετά τον καρκίνο

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ιταλία, με πολλούς να τη συγκρίνουν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, βλέποντας στοιχεία της στο δημόσιο προφίλ της
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΕΚΙΝΟ

Διεθνή / Politico: Γιατί η σύνοδος Τραμπ - Σι έχασε τη δυναμική της

Οι φιλοδοξίες του προέδρου των ΗΠΑ για τη σύνοδο με τον Κινέζο ηγέτη φαίνεται πως περιορίστηκαν σημαντικά, καθώς από την επιδίωξη μιας «μεγάλης συμφωνίας» κατέληξαν σε έκκληση για βοήθεια με στόχο το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
THE LIFO TEAM