Δολοφονία στην Κέρκυρα: Ομολόγησε η σύζυγος του 68χρονου

Δολοφονία στην Κέρκυρα: Ομολόγησε η σύζυγος του 68χρονου Facebook Twitter
0

Η 49χρονη σύζυγος, ρωσικής καταγωγής, ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον 68χρονο σύζυγό της στο σπίτι τους στην Κέρκυρα. Τα αίτια που την οδήγησαν στην πράξη αυτή παραμένουν άγνωστα.

Οι ερευνητές της Ελληνικής Αστυνομίας προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση, συλλέγοντας καταθέσεις και στοιχεία από το χώρο του εγκλήματος. Στο σημείο έχει ήδη φτάσει ο ιατροδικαστής, ενώ εξετάζεται κάθε διαθέσιμο εύρημα.

Ένα από τα κύρια σενάρια που εξετάστηκαν εξαρχής ήταν η εμπλοκή της συζύγου, καθώς το ζευγάρι είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας. 

Κατά την αυτοψία στο χώρο, οι αρχές εντόπισαν μία σακούλα σε κάδο απορριμμάτων που περιείχε ρούχα της 11χρονης κόρης του ζευγαριού με αίματα, καθώς και ένα μαχαίρι.

Τα ερωτήματα που παραμένουν είναι πώς τα ρούχα της ανήλικης βρέθηκαν γεμάτα αίματα και αν το μαχαίρι που εντοπίστηκε αποτελεί το όπλο του εγκλήματος. Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα δοθούν στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM