Ο Πάνος Μουζουράκης κατέθεσε υπέρ του πατέρα Αντωνίου: «Για να υπάρξει σταύρωση πρέπει να υπάρξουν Ιούδες»

Ο Πάνος Μουζουράκης κατέθεσε υπέρ του πατέρα Αντωνίου: «Για να υπάρξει σταύρωση πρέπει να υπάρξουν Ιούδες» δήλωσε Facebook Twitter
Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
0

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου, ο Πάνος Μουζουράκης πήγε στην Ευελπίδων για να καταθέσει υπέρ του πατέρα Αντωνίου.

Ο τραγουδιστής, που στήριζε για χρόνια την «Κιβωτό του Κόσμου» είναι από τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στον ιερέα και ιδρυτή της «Κιβωτού», από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η υπόθεση των κατηγοριών εις βάρος του. Με δηλώσεις του στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, ο Πάνος Μοζουράκης υπογράμμισε ότι, δεν έχει καμία αμφιβολία για την επιλογή του να στηρίξει τον πατέρα Αντώνιο.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε στην κάμερα του Mega: «Με όλα αυτά τα πράγματα τα οποία ειπώθηκαν, και από τις πάρα πολλές πλευρές που του επιτέθηκαν, μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο. Πρώτον, γιατί δεν πιστεύει κανένα κύτταρο του σώματός μου ότι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να είχε εμπλακεί σε κάτι τέτοιο. Όλα τα υπόλοιπα για τα οποία κατηγορήθηκαν, βίλες, χρήματα κτλ, έχει αποδειχθεί ότι δεν ήταν έτσι. Κάποια άρθρα τα οποία είχαν γραφτεί, και συμπεριλάμβαναν κι εμένα σαν επώνυμο τραγουδιστή που πήγε και τραγούδησε σε έναν γάμο και τα λεφτά της Κιβωτού που προσφέρουν οι άνθρωποι τα παίρνουν οι επώνυμοι τραγουδιστές, που εννοείται πήγα αφιλοκερδώς. Ήξερα το ένστικτό μου ότι αυτά που διάβαζα δεν ήταν αλήθεια».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του, έκανε λόγο για «Ιούδες» που πρόδωσαν και ενώ, είπε, και «ο Άγιος Πέτρος αρνήθηκε τρεις φορές τον Χριστό». Όπως είπε:

«Σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους, είμαι ένας άνθρωπος που αμφιβάλλει πολύ για την άποψή του. Αυτή τη φορά σκέφτηκα ότι θα πρέπει να δούμε την ιστορία. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι κάποια πράγματα επαναλαμβάνονται, και με τον Άγιο Νεκτάριο και πολλά άλλα παραδείγματα στην ιστορία μας, ότι πρέπει να υπάρξει μια σταύρωση για να υπάρξει ανάσταση. Για να υπάρξει σταύρωση πρέπει να υπάρξουν Ιούδες. Από εκεί και πέρα, οι αμφιβολίες είναι θεμιτές. Ακόμη και ο Άγιος Πέτρος αρνήθηκε τρεις φορές τον Χριστό. Εμένα ο εγκέφαλός μου αφήνει πάντα ένα περιθώριο αμφιβολίας, αυτή τη φορά μιλάει η καρδιά μου και η καρδιά μου δεν έχει καμία αμφιβολία. Μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια έχουμε μιλήσει 3-4 φορές, γιατί δε θέλω και να ενοχλώ. Ήθελα απλά να σιγουρευτώ ότι είναι καλά, και να πάρω τη συμβουλή του».

Για τη σχέση του με τον πατέρα Αντώνιο που αντιμετωπίζει περισσότερες από μια κατηγορίες, ο Πάνος Μουζουράκης σχολίασε: «Ο πατέρας Αντώνιος με βοήθησε να ξαναξεκινήσει η πίστη μου και προς τον Θεό και τον άνθρωπο. Αν αποδειχθεί ότι είναι αλήθεια κάτι από όλα αυτά, θα αποδομηθεί ένα σοβαρό μέρος της δικής μου πραγματικότητας. Δε θα αποδειχθεί όμως, οπότε…».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM