Περιστέρι: Έστειλαν φάκελο με ύποπτη σκόνη στον δήμαρχο

Περιστέρι: Έστειλαν φάκελο με ύποπτη σκόνη στον δήμαρχο Facebook Twitter
φωτ.: Eurokinissi
0

Συναγερμός σήμανε στο δημαρχείο Περιστερίου για φάκελο με ύποπτη σκόνη που είχε ως παραλήπτη τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη.

Άγνωστοι έστειλαν σύμφωνα με πληροφορίες, ως δώρο μία γλάστρα η οποία και περιείχε τον φάκελο με ύποπτη σκόνη.

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης απουσίαζε εκείνη την ώρα από το γραφείο του και ενημερώθηκε από τη γραμματεία για το περιστατικό.

Το φάκελο παρέλαβε η πυροσβεστική.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Ελλάδα / Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Σε μια εποχή που το αντιεμβολιαστικό κίνημα θεριεύει, με ανησυχητικά μηνύματα να έρχονται από τις ΗΠΑ και την εμβολιαστική «κόπωση» από την πανδημία να αυξάνει τον σκεπτικισμό εντός και εκτός συνόρων, ο ΕΟΔΥ, με μια κίνηση ματ, δημιουργεί γραφείο γρήγορου εντοπισμού και κατάρριψης των παραπλανητικών ειδήσεων, μέσω της ανάδειξης της επιστημονικής αλήθειας.
LIFO NEWSROOM