Να βγει από τη φυλακή με εγγύηση ζητά ο ράπερ Diddy

Να βγει από τη φυλακή με εγγύηση ζητά ο ράπερ Diddy Facebook Twitter
Ο Diddy στο δικαστήριο χθες Τρίτη / Σκίτσο: Getty Images
0

Οι δικηγόροι του μεγιστάνα της hip-hop, ράπερ Σον "Diddy" Κομπς θα παρουσιαστούν ξανά στο δικαστήριο σήμερα Τετάρτη για να αμφισβητήσουν την απόφαση του δικαστή που αρνήθηκε στον σταρ να βγει με εγγύηση, αφού δήλωσε αθώος στις κατηγορίες σεξουαλικής εμπορίας που του προσάπτονται.

Ομοσπονδιακός δικαστής της Νέας Υόρκης έθεσε υπό κράτηση τον μουσικό την Τρίτη, αφού οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι υπάρχει «σοβαρός κίνδυνος» να φύγει στο εξωτερικό.

Ο Κομπς, 54 ετών, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, κατηγορούμενος ότι τουλάχιστον από το 2008, διηύθυνε μια εγκληματική επιχείρηση που βασιζόταν στα ναρκωτικά και τη βία για να αναγκάσει τις γυναίκες να «εκπληρώσουν τις σεξουαλικές του επιθυμίες», σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ένα κατηγορητήριο 14 σελίδων τον κατηγορεί για εκβιασμό, σεξουαλική διακίνηση με τη βία και μεταφορά για πορνεία.

Εάν καταδικαστεί και για τις τρεις κατηγορίες, ο ράπερ και παραγωγός δίσκων αντιμετωπίζει ποινή 15 ετών έως και ισόβια κάθειρξη.

Όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Μανχάταν φορούσε μαύρο μπλουζάκι και γκρι φούτερ.

Ερωτηθείς από τον αμερικανό δικαστή Robyn Tarnofsky τι ήθελε να δηλώσει, ο ράπερ σηκώθηκε και είπε: «Αθώος».

Ο δικηγόρος του Κομπς, Marc Agnifilo, δήλωσε στη συνέχεια ότι η ομάδα υπεράσπισης του μουσικού είχε ήδη ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του δικαστή με εγγύηση. «Τον πιστεύουμε ολόψυχα», είπε ο κ. Agnifilo σε δημοσιογράφους έξω από το δικαστήριο του Μανχάταν. «Δεν τα έκανε αυτά τα πράγματα».

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πακιστάν: Το Ισλαμαμπάντ έπληξε στόχους στην Ινδία - Εκκλήσεις για αποκλιμάκωση από τη διεθνή διπλωματία

Διεθνή / Πακιστάν: Το Ισλαμαμπάντ έπληξε στόχους στην Ινδία - Εκκλήσεις για αποκλιμάκωση από τη διεθνή διπλωματία

Τα κράτη μέλη της G7 ζήτησαν «άμεση αποκλιμάκωση», ενώ οι ΗΠΑ, παραδοσιακός σύμμαχος του Πακιστάν αλλά τα τελευταία χρόνια πιο κοντά στην Ινδία, προσφέρθηκαν να μεσολαβήσουν για τη μείωση της έντασης
LIFO NEWSROOM
«Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Διεθνή / «Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ο Τραμπ είχε την Πέμπτη «πολύ καλή και παραγωγική» τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζελένσκι, και ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ευελπιστεί πως η Ουκρανία και η Ρωσία θα συμφωνήσουν την επόμενη εβδομάδα στην προτεινόμενη 30ήμερη εκεχειρία
LIFO NEWSROOM
Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Διεθνή / Ινδία - Πακιστάν: Κλιμακώνεται η ένταση με μπαράζ επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών στόχων

Μετά τα ινδικά πλήγματα ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας επικαλούμενος πηγές ασφαλείας ανέφερε πως το Πακιστάν «εξαπέλυσε αντίποινα κατά της ινδικής επιθετικότητας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ Ισραήλ Παλαιστίνιοι

Διεθνή / Έκκληση από τη βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ προς το Ισραήλ «να αφήσει να ζήσουν οι Παλαιστίνιοι»

Σε κείμενό της, καταδίκασε την πολιτική ενός «εγκληματία», όπως ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος τιμωρεί «έναν ανείπωτο αριθμό αθώων» στη Γάζα
LIFO NEWSROOM