H ζωή της Bικτόρια Μπέκαμ σε ντοκιμαντέρ στο Netflix

H ζωή της Bικτόρια Μπέκαμ σε ντοκιμαντέρ στο Netflix Facebook Twitter
φωτ.: ΕΡΑ
0

H Bικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) αποκτά το δικό της ντοκιμαντέρ στο Netflix, μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο ντοκιμαντέρ του συζύγου της, τον περασμένο χρόνο.

Η ακόμα άτιτλη παραγωγή θα ακολουθήσει το ταξίδι της Βικτόρια από την αρχή της μουσικής καριέρας της με τις Spice Girls τη δεκαετία του '90, μέχρι την ενασχόληση με τη μόδα.

Σύμφωνα με τη σύνοψη, «οι μέρες της Πος Σπάις μπορεί να είναι πίσω της, αλλά σήμερα η Μπέκαμ βρίσκεται σε ένα ταξίδι για να χτίσει μια αυτοκρατορία μόδας -και τώρα, οι θαυμαστές θα μπορέσουν να δουν την ιστορία πίσω από όλα αυτά».

Το ντοκιμαντέρ υπόσχεται εμφανίσεις από την Βρετανίδα σχεδιάστρια και την οικογένειά της, όπως και διάσημων φίλων και συναδέλφων της. Την παραγωγή αναλαμβάνει η εταιρεία του συζύγου της, «Studio 99», η οποία έκανε και την παραγωγή του ντοκιμαντέρ «Beckham» σε συνεργασία με την Dorothy St Pictures.

Πέρυσι ο Φίσερ Στίβενς (Fisher Stevens), δήλωσε στο Variety ότι πέρασε 14 ώρες παίρνοντας συνέντευξη από τη Βικτόρια για το «Beckham», το οποίο παρουσίαζε την άνοδο του ποδοσφαιριστή από επίδοξο αθλητή σε σταρ και σύμβολο της μόδας. «Ειλικρινά, συγκινήθηκα αρκετά από τη σχέση τους στο τέλος της ημέρας, και -μετά από όλα όσα έχουν περάσει- πόσο πολύ αγαπούν ο ένας τον άλλον και πόσο κοντά είναι», είπε ο σκηνοθέτης.

Η Νίκολα Χόοσουν (Nicola Howson) θα είναι επίσης στην παραγωγή μαζί με την Τζούλια Νότινγχαμ (Julia Nottingham).

Το ντοκιμαντέρ της Μπέκαμ ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια ενός πάνελ του Netflix, στο τηλεοπτικό φεστιβάλ του Εδιμβούργου.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

TV & Media / Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

Η σειρά «The Osbournes» έγινε τεράστια επιτυχία και έκανε πρωταγωνιστές τη σύζυγό του, Σάρον, και τα παιδιά τους, Τζακ και Κέλι , όμως έφερε στο προσκήνιο την ήπια εκδοχή του Όζι Όσμπορν και στην πορεία, άλλαξε τα ριάλιτι
LIFO NEWSROOM
Γεράσιμος Μιχελής: «Πόση αγάπη έχω ακόμη να προσφέρω;» - Οι αναρτήσεις του για το πρόβλημα υγείας του

TV & Media / Γεράσιμος Μιχελής: «Πόση αγάπη έχω ακόμη να προσφέρω;» - Οι αναρτήσεις του για το πρόβλημα υγείας του

Η ανακοίνωση για την εξόδιο ακολουθία του Γεράσιμου Μιχελή που πέθανε σε ηλικία 60 ετών - Όσα είχε μοιραστεί στα social media ο αγαπημένος «κακός» της ελληνικής τηλεόρασης
LIFO NEWSROOM
YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

TV & Media / YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

Το YouTube διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να προτείνει προσωποποιημένα βίντεο στους χρήστες και να παρέχει στους δημιουργούς εργαλεία που τους βοηθούν να κατανοούν τι είναι δημοφιλές στο κοινό τους
LIFO NEWSROOM
Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

TV & Media / Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

Ζωντανά από την Αθήνα μεταδίδει αυτή την ώρα ο διάσημος Αμερικανός YouTuber IShowSpeed, παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε ένα νέο IRL stream που έχει ήδη προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM