Ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών - Λαμίας

Ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών - Λαμίας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου από την Αθηνών - Λαμίας / EUROKINISSI
0

Ανατροπή βυτιοφόρου σημειώθηκε στο 95,5 χιλιόμετρο της εθνική οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ανετράπη βυτιοφόρο φορτωμένο με υγραέριο που κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της λίμνης Υλίκης. Ήδη στο σημείο του ατυχήματος, έχουν καταφτάσει πυροσβεστικές δυνάμεις από τη Θήβα και τη Λιβαδειά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχουν θύματα από το ατύχημα, μόνο υλικές ζημιές. Αυτή την ώρα ωστόσο, έχει κλείσει η εθνική οδός και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας και η τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία από παρακαμπτήριους.

Εκτροπή της κυκλοφορίας πραγματοποιείται στο ρεύμα προς Αθήνα στην 100,00 Χ/Θ (Α/Κ Ακραιφνίου) και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στην 90,00 Χ/Θ (Α/Κ Θηβών).

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΒΡΟΧΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού - Εκτιμήσεις για εκατοντάδες τόνους ανά στρέμμα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για τον καιρό, ανέφερε πως τα βαρομετρικά χαμηλά δημιουργούνται από την «επαφή» της πολικής, αέριας μάζας με τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου
LIFO NEWSROOM
Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Ελλάδα / Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Η Κατερίνα Μαλά, που σώθηκε από τις φλόγες, υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Τσίπρας περιγράφει τα γεγονότα θυμίζει μυθιστορηματική αφήγηση, απομακρυσμένη από τη σκληρή πραγματικότητα της ημέρας εκείνης
LIFO NEWSROOM