Ενδοοικογενειακή βία στη Μύκονο: Panic button σε 55χρονο μετά από καυγά

Ενδοοικογενειακή βία στη Μύκονο: Panic button σε 55χρονο μετά από καυγά Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό σε όλη την Ελλάδα. Στη Μύκονο, ένας 55χρονος είχε άγριο τσακωμό με την 43χρονη πρώην σύντροφό του μέσα σε μαγαζί, στις τρεις τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με όσα αμφότεροι κατήγγειλαν στην αστυνομία, εκείνος τη χτύπησε με γροθιές και με κλωτσιές, ενώ πάνω στον καυγά τους, τηη χτύπησε ακόμη και με ένα τηγάνι.

Εκείνη από την πλευρά της, χτύπησε με γροθιές των πρώην σύντροφο της, ενώ προσπάθησε να τον χτυπήσει και με ένα σπασμένο μπουκάλι και στην συνέχεια με ένα κουζινομάχαιρο.  Η 43χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου όπου έλαβε ιατρική φροντίδα για τα τραύματά της.

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για τον καυγά σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος και των δύο για ενδοοικογενειακή βία ενώ, όπως έγινε γνωστό, ο 55χρονος ζήτησε και εγκαταστάθηκε στο κινητό του τηλέφωνο η εφαρμογή panic button.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM