Λευκάδα: Πνίγηκε τουρίστρια όταν το παραπέντε που έκανε έπεσε στην θάλασσα

Λευκάδα: Πνίγηκε 43χρονη τουρίστρια όταν το παραπέντε που έκανε έπεσε στην θάλασσα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Μία 43χρονη τουρίστρια πνίγηκε στη Λευκάδα όταν το παραπέντε που έκανε έπεσε στην θάλασσα, σήμερα το απόγευμα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. 

Η 43χρονη γυναίκα από την Κίνα είχε φτάσει στη Λευκάδα με γκρουπ για διακοπές στο νησί και πήρε μόνη της παραπέντε για να πετάξει στις δυτικές ακτές. Ανοιχτά του Αγίου Νικήτα, έντρομοι κολυμβητές είδαν το παραπέντε να πέφτει στην θάλασσα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ένα σκάφος που ήταν στην περιοχή και είδε την πτώση, αλλά και ένας κολυμβητής. 

Οι ιμάντες είχαν τραβήξει την 43χρονη μέσα στη θάλασσα και μετά από μεγάλη προσπάθεια, την απεγκλώβισαν, την ανέβασαν στην επιφάνεια και την μετέφερα στην κοντινή παραλία. Εκεί έγιναν προσπάθειες για την επαναφορά της με ΚΑΡΠΑ, ενώ ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου συνεχίστηκε η προσπάθεια των γιατρών, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ

Ελλάδα / Διεθνής Αμνηστία για Ελλάδα: «Ψήφισαν νόμο που αποκλείει ομόφυλα ζευγάρια ανδρών από την πρόσβαση στην παρένθετη μητρότητα»

Η νομοθεσία αυτή, όπως επισημαίνεται στην ετήσια έκθεση που έδωσε στη δημοσιότητα η Διεθνής Αμνηστία, αφορά και τους άνδρες χωρίς σύντροφο
THE LIFO TEAM