Πάτρα: Χτυπήματα μέχρι λιποθυμίας σε λαθρομετανάστη

Πάτρα: Χτυπήματα μέχρι λιποθυμίας σε λαθρομετανάστη Facebook Twitter
0

Στο νοσοκομείο της Πάτρας έχοντας δεχθεί κτυπήματα από ομάδα νεαρών που επέβαιναν σε μηχανές, μεταφέρθηκε στις 10.45 το βράδυ ένας λαθρομετανάστης ο οποίος κινείτο στο ύψος του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής – Πατραϊκής,  παράλληλα προς τις γραμμές του τρένου, πίσω από τον πολυχώρο «Πολιτεία».

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε λιπόθυμη κατάσταση, από τα κτυπήματα που δέχθηκε για αρκετή ώρα, ενώ σώθηκε την τελευταία στιγμή από τα χέρια των ατόμων που του επιτέθηκαν, χάρη στην επέμβαση πολιτών, οι οποίοι αντιλήφθησαν τι συνέβη την ώρα που παρακολουθούσαν την θεατρική παράσταση που ανέβαζε στο χώρο της «Πολιτείας» το ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα «Ανήσυχοι εν πλώ».

Όπως κατήγγειλαν στο patrastimes.gr πολίτες,  ο επικεφαλής της ομάδας που κτύπησε τον λαθρομετανάστη,  είναι γνωστό άτομο για την «πολιτική» του δράση στην περιοχή, ενώ έκαναν λόγo και για ειρωνική συμπεριφορά απέναντί τους από αστυνομικούς, όταν τους είπαν πως πρόκειται για ομάδα ατόμων που πρόσκεινται στη «Χρυσή Αυγή». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM