Η Ουκρανία επιτέθηκε με πυραύλους κατά της Σεβαστούπολης στην Κριμαία

Η Ουκρανία επιτέθηκε με πυραύλους κατά της Σεβαστούπολης στην Κριμαία Facebook Twitter
0

Τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν περισσότερους από 10 πυραύλους της Ουκρανίας πάνω από το λιμάνι της Σεβαστούπολης της Κριμαίας αργά το Σάββατο, δήλωσε ένας Ρώσος αξιωματούχος

Όπως εξήγησε ο αξιωματούχος της Ρωσίας, η επίθεση της Ουκρανίας ανάγκασε σε παύση όλες  τις μεταφορές στη χερσόνησο που προσάρτησε η Μόσχα.

«Ο στρατός μας αποκρούει μια μαζική επίθεση στη Σεβαστούπολη», δήλωσε ο Μιχαήλ Ραζβοζάγιεφ, κυβερνήτης της Σεβαστούπολης που έχει εγκατασταθεί στη Ρωσία, στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.

Οι προκαταρκτικές πληροφορίες έδειξαν ότι περισσότεροι από 10 πύραυλοι καταρρίφθηκαν, πρόσθεσε. Μια γυναίκα τραυματίστηκε από σκάγια και υπέστη ζημιές σε υποδομές, συμπεριλαμβανομένου ενός κτιρίου γραφείων και μιας γραμμής αερίου.

Οι θαλάσσιες και οδικές μεταφορές που συνδέουν την ηπειρωτική χώρα της Ρωσίας με τη χερσόνησο της Κριμαίας, την οποία η Μόσχα προσάρτησε το 2014 από την Ουκρανία, ανεστάλησαν για αρκετές ώρες, ανακοίνωσε η διοίκηση μεταφορών της περιοχής που έχει εγκατασταθεί στη Μόσχα.

Με πληροφορίες Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM