Η Μόνικα Λεβίνσκι ποζάρει για την καμπάνια εταιρείας και στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες

Μόνικα Λεβίνσκυ Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, όταν ως εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο με τoν τότε πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.

Ο Μπιλ Κλίντον, λίγα χρόνια μετά παραδεχόταν την σχέση που είχε αναπτύξει με την Μόνικα Λεβίνσκι και είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Πλέον η Λεβίνσκι, η οποία έκλεισε τα 50 της χρόνια τον περασμένο Ιούλιο, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια «You've Got the Power» της Reformation, η οποία συνδέεται με την ευαισθητοποίηση για την εγγραφή στην ψηφοφορία ενόψει των εκλογών του 2024. Η πρώην μαθητευόμενη στον Λευκό Οίκο που είδε να γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ πλέον στέκεται στα πόδια της και στέλνει το δικό της μήνυμα δύναμης.

Η Λεβίνσκι, η οποία ήταν άνθρωπος της αλλαγής και ακτιβίστρια, αποσύρθηκε από την δημόσια ζωή μετά το αμείλικτο κυνηγητό των Μέσων Ενημέρωσης γύρω από την σχέση της με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον το 1998.

«Ψηφοφορία σημαίνει να χρησιμοποιούμε τη φωνή μας για να ακουστεί και είναι η πιο καθοριστική -και ισχυρή- πτυχή της δημοκρατίας. Η ψήφος είναι πάντα σημαντική, αλλά το διακύβευμα είναι ιδιαίτερα υψηλό φέτος με την απογοήτευση και την απάθεια των ψηφοφόρων να απειλούν να επηρεάσουν σημαντικά την προσέλευση» τονίζει η 50χρονη Λεβίνσκι.

Μόνικα Λεβίνσκι: «Εκεί βρίσκεται η δύναμή μας»

Στην καμπάνια η Μόνικα Λεβίνσκι ποζάρει για τον φακό της Zoey Grossman σε μια νέα συλλογή ρούχων.

Σε συνέντευξή της στο Elle, η Μόνικα Λεβίνσκι αναγνώρισε ότι η απάθεια των ψηφοφόρων έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις: «Έχουμε δει στις δημοσκοπήσεις ότι η απογοήτευση των ψηφοφόρων είναι αυξημένη, όπως και η απάθεια τους. Όλοι πρέπει να υπενθυμίζουμε ο ένας στον άλλον ότι δεν μπορούμε να το αφήσουμε να μπει εμπόδιο στην ανάγκη να ψηφίσουμε, ότι έτσι χρησιμοποιούμε τη φωνή μας. Εκεί βρίσκεται η δύναμή μας».

Εκτός από το θέμα της ψήφου, η Λεβίνσκι θέλει να χρησιμοποιήσει την εκστρατεία για να βοηθήσει τις γυναίκες να νιώσουν πιο δυνατές, τονίζοντας: «Μια γυναίκα Ref είναι μια δυναμική γυναίκα - και μια δυναμική γυναίκα χρησιμοποιεί τη φωνή της».

Η ίδια ανέφερε στο Elle πως «Δεν ξέρω αν αυτό θα ακουστεί τετριμμένο, αλλά νομίζω ότι ένας τρόπος με τον οποίο οι γυναίκες μπορούν να αισθάνονται πιο δυνατές είναι να αναγνωρίζουν τα μέρη που μπορεί να χρειάζονται περισσότερη βοήθεια και να ζητούν αυτή τη βοήθεια».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έλον Μασκ αγόρασε μετοχές της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων - Μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος;

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ αγόρασε μετοχές της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων - Μπορεί να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος;

Ο CEO της Tesla δείχνει αισιόδοξος για το μέλλον της εταιρείας, η επιτυχία της οποίας θα μπορούσε να τον μετατρέψει στον πρώτο τρισεκατομμυριούχο στην ιστορία, υπό προϋποθέσεις
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Καρόλου - Τραμπ: Ο βασιλιάς θα ψάξει ευήκοα ώτα σε έναν «αντι-περιβαλλοντιστή» πρόεδρο

Διεθνή / Η δεύτερη απόπειρα του βασιλιά Καρόλου να πείσει τον Τραμπ για την κλιματική κρίση

Ο Βασιλιάς Κάρολος επιχειρεί ξανά να πείσει τον Ντόναλντ Τραμπ για την ανάγκη δράσης απέναντι στην κλιματική αλλαγή, σε μια κρίσιμη συνάντηση στο Ουίνδσορ - Τι ειπώθηκε, πώς αντέδρασε ο Τραμπ και γιατί αυτή η συνομιλία μπορεί να καθορίσει το μέλλον του πλανήτη
LIFO NEWSROOM
Στο στόχαστρο των ΗΠΑ ο Πειραιάς: Εκστρατεία ενάντια στην κυριαρχία της Κίνας στα λιμάνια παγκοσμίως

Διεθνή / Στο «στόχαστρο» των ΗΠΑ ο Πειραιάς: Εκστρατεία ενάντια στην κυριαρχία της Κίνας στα λιμάνια παγκοσμίως

Οι ΗΠΑ βάζουν στο στόχαστρο την κινεζική παρουσία στον Πειραιά, με σχέδιο περιορισμού της COSCO και ανάκτησης του γεωπολιτικού ελέγχου του μεγαλύτερου λιμανιού της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM